Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILA JE BRINETA

Teško biste je prepoznali! Pogledajte kako je Maja Šuput izgledala prije 15 godina

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/9
19.09.2020.
u 11:58

Ono što se nikada nije mijenjalo kod Maje je njena iskrenost, pa tako nikada nije skrivala da je 2005. godine povećala grudi i da je za snimanje spota za pjesmu "Nevaljala" podigla gornju usnicu ubrizgavanjem hijaluronske kiseline.

Maja Šuput danas je platinasta plavuša, a pjevačica je na početku svoje karijere izgledala potpuno drukčije. To se najbolje može vidjeti na arhivskoj fotografiji iz 2005. godine, snimljene na jednoj modnoj reviji. Maja je tada bila brineta i imala je dužu, ravnu kosu. 

Ono što se nikada nije mijenjalo kod Maje je njena iskrenost, pa tako nikada nije skrivala da je 2005. godine povećala grudi i da je za snimanje spota za pjesmu "Nevaljala" podigla gornju usnicu ubrizgavanjem hijaluronske kiseline.  

21.10.2005., Zagreb - Treca vecer 6. Cro-a-Portera.Maja Suput. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Podsjetimo, njena karijera počela je 1999. godine u grupi Joy s kojom je te godina nastupila i na Dori s pjesmom "Uzalud" i bio je to njen prvi nastup u  javnosti. Odlazak u solo vode bio joj je dobar potez i brzo je dokazala da se rad i trud itekako isplate, a dokazali su to i njeni hitovi s albuma "Obori me s nogu", "Nevaljala", "Showgirl"...

Maja Šuput
1/16

Njen vrckavi glazbeni izričaj se postepeno mijenjao i dobio je nešto ozbiljnije pop obrise, a paralelno se mijenjao i razvijao njen imidž. Danas se o njenom stylingu brine Marko Grubnić, a Maja posebnu pozornost daje društvenim mrežama. Na Instagramu je prati više od 450 tisuća ljudi. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Ninja1
Ninja1
13:15 19.09.2020.

bila je mlađa i s manjim sisama.

Avatar maskmaker
maskmaker
23:18 19.09.2020.

I onda je već bila grđa.

BE
bezvrijedanyugodinar
12:34 19.09.2020.

Prva slika; što napravi plastična kirurgija, da više ne sličiš na sebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije