SEVEN NATION ARMY

The White Stripes zgađeni krađom njihova hita, javno se ogradili od Trumpove kampanje

Jack i Meg White
Foto: Facebook
1/4
05.10.2016.
u 10:16

Meg i Jack White, članovi grupe The White Stripes koja se raspala 2011., objavili su zajednički status na Facebooku, u kojem su iskazali zajedničko neslaganje oko korištenja njihove pjesme u videu koji promovira Donalda Trumpa.

Fan napravio video

- U vezi upotrebe naše pjesme "Seven Nation Army" u videu za kampanju Donalda Trumpa, želimo istaknuti kako nemamo nikakve veze s tim videom. Zgađeni smo što nas se povezuje time, kao i što su našu pjesmu uzeli ilegalno - napisali su The White Stripes na Facebooku.

Inače, ne radi se o službenom videu iz Trumpove kampanje za američkog predsjednika, nego o videu kojeg je napravio jedan njegov obožavatelj i ljetos objavio na twitteru, a koji se kasnije proširio društvenim mrežama.

 

>>Ratno zrakoplovstvo pokralo White Stripes

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije