Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
100.000 pratitelja

Tko je Branko Buzov zbog kojeg je Maja Šuput psovala? Na TikToku ima milijune lajkova

Foto: Nova TV
1/6
09.10.2023.
u 09:18

Ipak, iako se žiriju Branko nije svidio, on je hit na društvenoj mreži Tik Tok. Branko tamo ima milijune lajkova na svojim motivacijskim videima.

Četiri NE u epizodi ''Supertalenta'' koja se prikazivala na Novoj TV dobio je motivator Branko Buzov. Brankov nastup posebno je uzrujao i pjevačicu Maju Šuput koja je zbog njega opsovala, ali i tražila zaštitare. 
Ipak, iako se žiriju Branko nije svidio, on je hit na društvenoj mreži Tik Tok. Branko tamo ima milijune lajkova na svojim motivacijskim videima. 

"Što ti smeta tuđa sreća? Zar nije lijepo gledati ljude kako se raduju? Lave! Ustani, zapni, kreni!" govori ovaj TikToker kojeg prati 100.000 ljudi. Branko je iz Splita, ima 52 godine, a za sebe kaže da je pisac, mentor i influencer. 

@brankobuzov #foryoupage #foryou #fyp #balkan #balkantiktok #hrvatska #croatia #srbija #bosna #crnagora #slovenija #makedonija #viral #europa #peakyblinders #quote ♬ original sound - brankobuzov

 

"Svi moji problemi u životu su došli zbog neznanja te sam svoj krivac što sam prokockao veliki dio života jer sam vjerovao okruženju i ljudima koji su nastavili živjeti iz kredita u kredit od mjeseca do mjeseca – besmisleno", piše Buzov na svojoj službenoj web stranici brankobuzov.com. 

@brankobuzov #foryoupage #foryou #fyp #balkan #balkantiktok #hrvatska #croatia #srbija #bosna #crnagora #slovenija #makedonija #viral #europa #peakyblinders #quote ♬ original sound - brankobuzov

 

Podsjetimo, Branko je izveo svoj nastup na pozornici Supertalenta, no za razliku od pratitelja na TikToku, žiri nije uspio oduševiti. 
– Kad idem kroz grad, pitaju me: "Lave, jesi li ti – ustani, zapni, kreni?" Kažem jesam, može li slika. Djetinjstvo je bilo odrastanje na svinjskoj masti, šećeru i kruhu, ne kao ovoj djeci danas. S moje strane ima mnogo boli, ima i suza. Prije tri godine izdao sam knjigu ''Pravilo broj 1'' – nikad ne odustaj, voli život koji živiš, živi život koji voliš. Nije bilo neke prodaje, nije bilo rezultata – izjavio je na pozornici Branko i dodao da ima tim ljudi koje priprema za novi svijet te da se voli družiti s uspješnim ljudima, a osim Elona Muska i Jeffa Bezosa, u tu skupinu svrstao je i Maju Šuput te je za nju rekao da je borbena žena i lavica – kao i on. 

VEZANI ČLANCI:

Žiriju se nije baš svidio taj nastup, a posebno je žestoko reagirala Šuput koju je prestrašio uzvikom: "Lave, ustani, zapni, kreni!"

– Kaj je ovo, ma nemojte me... Di je zaštitar?! – vikala je pjevačica, a pobjegla joj je i psovka.

GALERIJA Liberty Barros natprosječno fleksibilnim pokretima i teatralnim nastupom šokirala žiri

1/30

– Kakvo je ovo ponašanje? – pitala je Maja, a kandidat joj je odgovorio da je ponašanje lavovsko. 

– Kaj hoćete utjerati strah u mene? Nije fora, budalaštine su to, ovo nije smiješno, ovo je zastrašujuće i odvratno, prstom upirati u nekoga, ovo je propovijedanje, zahvalna sam da vas nikad više ne vidim – uzvratila mu je Maja. 
Branko nije prošao dalje, a Bilman mu je rekao da uživa u motiviranju onih koji mu vjeruju.

Branko je za kraj još jednom viknuo: "Lave, ustani, zapni kreni", a na kraju svega dodao i pozdrav: "Ćao!" 

VIDEO Sandra Perković iznenadila svojim novim izdanjem, pratitelji joj poručili: 'Predobro ti stoji'

 

Komentara 1

Avatar KalebJosua
KalebJosua
09:45 09.10.2023.

Isti rang čak ća više odskače od dotične!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije