Zgodna Chantel

Tko je prelijepa manekenka koja je bila s Bieberom kad je uhićen?

chantel
Foto: Instagram
1/7
24.01.2014.
u 10:50

Uhićenje pijanog Justina Biebera vijest je koja je munjevitom brzinom obišla cijeli svijet. Mladi glazbenik uhićen je jer se utrkivao s prijateljem, reperom Khalilom, a bio je i pod utjecajem alkohola i tableta, kako je sam priznao na sudu

Uhićenje pijanog Justina Biebera vijest je koja je munjevitom brzinom obišla cijeli svijet. Mladi glazbenik uhićen je jer se utrkivao s prijateljem, reperom Khalilom, a bio je i pod utjecajem alkohola i tableta, kako je sam priznao na sudu. No, u trenutku uhićenja reper nije bio sam, već mu je društvo pravila prekrasna manekenka Chantel Jeffries.

Veze s poznatim dečkima

Iako je njezino ime nepoznato široj javnosti, ona se svim silama trudi da to promijeni – ponajprije vezama s poznatim dečkima. Bieberovo uhićenje dočekala je s osmijehom, a i sama je privedena već pet puta, piše HollywoodLife.com. Lijepa Chantel dosad je ljubila repera Lila Twista, Justina Combsa te igrača američkog nogometa DeSeana Jacksona. – Ona se druži samo s poznatim dečkima i jedino joj je to toga stalo. Izlazi sa sportašima, reperima i jedino joj je bitan njihov status. Cijela ova stvar s Bieberom za nju je ostvarenje snova – otkrio je izvor blizak Chantel.

Da podsjetimo, Justin je uhićen jučer u Miamiju, a pušten je iz pritvora uz jamčevinu. Otkrio je da je pušio marihuanu, pio alkohol te uzimao lijekove koji se izdaju na recept. Lijekove mu je davala majka, a pretpostavlja se da je riječ o Xanaxu. Nedavno mu je policija pretražila kuću u Los Angelesu.

>>Bieber izdao sucu svoju majku: Ona mi je dala tablete
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije