PRVI BRAK

Tko je prvi suprug Indire Levak? Narcis Mujkić dobio je dijete s plesačicom Colonije i imao je problema sa zakonom

ARHIVA - Zagreb: Indira nakon restorana otvorila i teretanu
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/10
24.07.2024.
u 10:19

Pričalo se kako je Indiru nakon devet godina braka ostavio zbog Sare, ali nikada nije došlo do potvrde. U Americi je osnovao tvrtku koja vodi karijere boraca u ultimate fightu, a bio je i komentator borbi na UFC-u u Sao Paolu.

Pjevačica Indira Levak sve je iznenadila objavom informacije kako se razvodi od supruga Miroslava Levaka. Ovo joj je drugi razvod, a prvi brak joj je bio s Narcisom Mujkićem kojeg je upoznala e 2000. u Makarskoj i nakon godinu dana su se vjenčali. Poslije devet godina braka par se odlučio rastati i nakon razvoda od tadašnje pjevačice Colonie Narcis Mujkić dobio je kćer s bivšom plesačicom grupe Colonia Sarom Dobranić. On i Sara odselili su 2010. godine u Chicago, a tamo su dobili kćer Reu Željku. Pričalo se kako je Indiru nakon devet godina braka ostavio zbog Sare, ali nikada nije došlo do potvrde. U Americi je osnovao tvrtku koja je vodila karijere boraca u ultimate fightu, a bio je i komentator borbi na UFC-u u Sao Paolu.

Jednom je prilikom po povratku iz Amerike, u Hrvatskoj otvorio restoran te ga nazvao "Colonia". O tom pothvatu pitao je i Indiru za mišljenje, a ona mu je dala puno odobrenje. - Indira nije ništa kriva. Uvijek sam trčao za poslom i novcem. Sve sam to radio za nas oboje, ali nisam shvaćao da njoj treba nešto sasvim drugo. Ona svoj posao nikada nije donosila kući, a ja jesam - ispričao je Narcis nakon razvoda od Indire. Prije par godina pisalo se kako Narcis sada živi na Floridi, ali njegova supruga Sara više nije s njim, pisao je prije par godina Imperijal. Tada ga se povezivalo sa Senadom Adžem iz BiH koja je u Americi stvorila uspješnu karijeru agentice za nekretnine te je navodno radila i za bivšeg predsjednika Amerike Donalda Trumpa. 

Bivši Indirin suprug se u Hrvatskoj sukobio sa zakonom zbog financijskih malverzacija. Kada je optužnica protiv trojke, Danijele Malekinušić, Zvonka Brkljačića i Davora Hojana, bila podignuta, bili su optuženi i Mujkić i Hadžija, no njih su dvojica u međuvremenu priznali krivnju te su temeljem sporazuma s tužiteljstvom osuđeni. Mujkić je priznao da je od siječnja do studenog 2009. tvrtka ComTrade tvrtki Colonija na račun uplatila 190.000 kuna, a on je taj novac podigao i dao Krunoslavu Hadžiji, svom najboljem prijatelju.

GALERIJA Pogledajte kako izgleda stan koji su zajedno uredili Indira i njezin suprug

ARHIVA - Zagreb: Indira nakon restorana otvorila i teretanu
1/25

Zbog toga je osuđen na uvjetnu kaznu, a izrečena mu je i kazna od 30 dnevnih dohodaka, pa je morao platiti i 5600 kuna. Takva mu je novčana kazna izrečena jer je kazao da je nezaposlen, pa je kao dnevni dohodak prema kojem mu je izračunata kazna, uzet prosjek plaće u Hrvatskoj. Hadžija je također uvjetno osuđen na godinu dana zatvora uz rok kušnje od pet godina, a u roku dvije godine mora vratiti i 190.000 kuna. Što se tiče Danijele Malekinušić, Brkljačića i Hojana, oni su na početku suđenja zanijekali krivnju, a tužiteljstvo ih tereti da su raznim malverzacijama iz više tvrtki izvukli oko milijun kuna.

VIDEO Oženio se Matija Cvek: Odjenuo ružičasto odijelo, mlada zablistala u vjenčanici uskog kroja

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije