Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Borjan

FOTO Kontroverzni vratar koji je 'rođen u srpskoj Dalmaciji' sada uživa na našoj obali sa suprugom

Foto: Instagram
1/3
28.06.2024.
u 09:42

Kontroverzni golman Milan Borjan sa suprugom uživa na našoj predivnoj, hrvatskoj obali, a trenutno se nalaze na Visu...

Kanadski golman srpskog podrijetla, Milan Borjan i njegova supruga Snežana trenutno uživaju na našoj, hrvatskoj obali. Ovaj srpski par navodno u Srbiji glasi za jednog od skladnijih, a da su odlučili ljetovati kod nas, na Visu, Snežana je na društvenoj mreži Instagram podijelila i snimku Komiže. Uz video je objavila i pjesmu Olivera Dragojevića "Vodi me tamo", a također je podijelila i njihove zajedničke fotografije na kojima se grle i ljube. 

Ako se prisjetimo, kako smo već i mi ranije pisali, osim po svojim nogometnim obranama na terenima, ovaj 35-godišnji Kninjanin Milan Borjan u medije je svojevremeno dospio zbog svoje kontroverzne izjave da "nije rođen u Hrvatskoj već u Krajini, odnosno Dalmaciji" te da je to bilo "srpsko mjesto". Omraženi vratar tada je postao i sprdnja domaće javnosti zbog ovih pomalo i smiješnih izjava.

- Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina - naveo je Borjan u jednom razgovoru za B92 i naišao na nikada veću osudu javnosti. Podsjetimo, nedavno je ovom nekadašnjem kapetanu Crvene zvezde i vrataru kanadske nogometne reprezentacije preminula baka Štefica Borjan, inače Hrvatica. Ovaj je vratar izjavio brojne kontroverze tijekom svoje karijere pa je tako govorio, kao što smo već naveli, da se rodio u "srpskom Kninu" i još koješta slično... I njegova ga je pokojna baka znala kritizirati zbog stavova o Domovinskom ratu i Kninu. 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Foto: Instagram

 

Zamjerala mu je što stalno govori o djetinjstvu, vojno-redarstvenoj akciji Oluja, padu Krajine... Zato se sada i mediji u regiji bave njenim izjavama. - Naravno da sam ljuta, neka je primio četiri gola za Kanadu, šta ću mu ja? Je l sam mu ja kriva? On nije rekao ništa naročito, samo da je rođen u Kninu. I da voli, kako se kaže to... Krajinu, je*ala ga Krajina. Ja sam bila odmah ljuta, šta spominješ Krajinu? Baba ti je Hrvatica, a tata napola Srbin i napola Hrvat. Nema u familiji neke mržnje, niko nikoga ne mrzi i niko nikoga ne prezire - rekla je Štefica svojevremeno.

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

Nakon smrti Štefice Borjan oglasila se supruga kontroverznog vratara, Snežana Borjan. - Počivaj u miru baka Štefice. A hrvatski novinari i mediji da puste porodicu na miru da ožale majku, baku, prabaku... Samo malo ljudske i novinarske etike, molim vas - napisala je Snežana Borjan.

 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Komentara 3

MA
marijanka
11:57 28.06.2024.

Sto ce covjek.Iz povjesti je imao jedinicu. Nakon onakvih izjava zar ga nije sram doci u Hrvatsku? Ne takvi kao on nema srama .Gori su potirice od samih Turaka

CO
cooldoll
11:07 28.06.2024.

Pa vole vas "hrvatski" novinari. Objavili su gdje ste kad ste otišli. Nisu prije da ne bi ostao bez nogu kao što si bez mozga.

US
Uvijek SPREMAN
15:30 28.06.2024.

al još nije bačen u more kog vraga radite na Komiži

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije