Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samozatajan par

Tko je supruga Nikole Vlašića? Ne odvajaju se jedno od drugog, a bebe su im stigle na važne datume

Ka¹tel ©tafiliæ: Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala na utakmicu s Turskom
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/6
18.06.2024.
u 14:10

Brat naše trofejne atletičarke Blanke Vlašić trenutačno je igrač Torina, a hrvatskoj reprezentaciji više se puta pokazao kao odličan dodatak. Iako mnoge zanimaju crtice iz privatnog života Nikole Vlašića, on rijetko u javnosti dijeli detalje iz njega.

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić napustit će kamp reprezentacije i propustiti ostatak Europskog prvenstva u Njemačkoj zbog ozljede mišića. Vlašić je zadobio ozljedu na treningu te je s liječnikom dr. Sašom Jankovićem danas obavio pregled magnetskom rezonancijom na kojoj je ustanovljena manja ruptura mišića. Izbornik Zlatko Dalić je u dogovoru s Vlašićem i liječničkom službom donio odluku da će Nikola napustiti kamp reprezentacije jer mu ozljeda ne dopušta da tijekom Eura konkurira za utakmice.

Brat naše trofejne atletičarke Blanke Vlašić trenutačno je igrač Torina, a hrvatskoj reprezentaciji više se puta pokazao kao odličan dodatak. Iako mnoge zanimaju crtice iz privatnog života Nikole Vlašića, on rijetko u javnosti dijeli detalje iz njega. Poznato je da je sa suprugom Anom dobio dvoje djece, a drugo dijete njegova supruga Ana rodila je na Božić. Beba je stigla samo nekoliko dana nakon što je Vlašić osvojio brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Kataru.  

VEZANI ČLANCI:

Nikola i Ana vjenčali su se u svibnju 2021. godine u crkvi sv. Lovre u Splitu, a tijekom europskog prvenstva krajem lipnja te godine prije utakmice protiv Španjolske postao je otac. Supruga Ana rodila je njihovo prvo dijete, sina Nou. S vjenčanja je u javnosti, inače, isplivala samo jedna fotografija.

Foto: Privatni album

Vlašići nikada nisu tajili svoju vezu, ali Nikola nije htio govoriti o svom privatnom životu, pa se tako ne zna više detalja o njegovoj supruzi, osim da je završila fakultet, nakon čega se pridružila svom Nikoli kada je bio u Moskvi. Inače, majka je 2022. godine postala i njegova sestra Blanka Vlašić koja je sa suprugom Rubenom van Guchtom dobila bebu 8. studenoga.

GALERIJA Ovo su supruge i partnerice naših reprezentativaca: Predivne dame najvjernija su im podrška s tribina

Ka¹tel ©tafiliæ: Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala na utakmicu s Turskom
1/61

Sin Mondo na svijet je stigao točno na Blankin 39. rođendan. Bivša atletičarka je rodila carskim rezom u splitskom KBC-u, a presretni roditelji nekoliko dana nakon poroda objavili su prvu i zasad jedinu fotografiju sina.

VIDEO U Zagrebu otkrili bistu Johnnyja Štulića, izradio ju je bubnjar Boris Leiner

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije