Imaju dvoje djece

Tko je supruga novog trenera Hajduka? Starija je od njega pet godina i glava je kuće

Foto: Profimedia
1/3
13.06.2024.
u 13:48

Talijan Gennaro Gattuso sa splitskim klubom potpisao je ugovor do lipnja 2026., a na Poljud bi trebao stići već idućeg tjedna na početak priprema za novu sezonu. Njegova supruga velika mu je podrška, no ipak, ona vodi glavnu riječ...

Gennaro Gattuso, bivši legendarni talijanski nogometni reprezentativac postao je novi trener Hajduka. Ovaj 40-godišnjak sa splitskim je klubom potpisao ugovor do lipnja 2026., a na Poljud bi trebao stići već idućeg tjedna na početak priprema za novu sezonu kada će ujedno biti i službeno predstavljen.

Tijekom svoje nogometne karijere kao igrač je osvojio brojne trofeje pa je tako bio svjetski prvak s Italijom 2006., dvostruki osvajač Serie A, osvajač Lige prvaka s Milanom 2003. i 2007., UEFA Superkupa te talijanskog Superkupa, a osim toga, osvojio je i Svjetsko klupsko prvenstvo. Počeo je u Sionu, gdje je i završio svoju igračku karijeru, a kasnije je bio trener u Napoliju, Fiorentini, Valenciji te Marseilleu.

Ipak, o svojem privatnom životu nerado govori pa je tako javnosti manje poznat podatak da je Gattuso već 20 godina u braku s talijanskom 45-godišnjom spisateljicom Monicom Romano, inače Škotlanđankom talijanskog podrijetla koju je upoznao 1997. godine. Njezin otac Mario Romano bio je istaknuti i uspješni ugostitelj koji je ostavio trajno nasljeđe u svijetu kulinarstva, a njezina sestra Carla poznata je televizijska voditeljica. 

 

1/4

 

VEZANI ČLANCI:

 

Kako je nogometaš otkrio jednom prilikom, svoju je suprugu upoznao u talijanskom restoranu O Sole Mio u Glasgowu, a između njih se odmah rodila ljubav. Od toga se trenutka nisu odvajali, a sudbonosno "da" jedno su drugome izrekli 2004. U braku su dobili i dvoje djece, 19-godišnju kćer Gabrielu i 16-godišnjeg sina Francesca, koji se također bavi nogometom. Bivši nogometaš priznao je i kako njegova supruga vodi glavnu riječ u kući, a navodno mu je 2012. zabranila da potpiše za argentinski klub Boca Juniors.

– Malo mi je nedostajalo da 2012. odem tamo, ali mi je supruga Monica, koja je inače glavna u našoj kući, to zabranila. Naime, naša djeca su tad bila još jako mala i to jednostavno nije bila dobra situacija za odlazak u Argentinu – kazao je Gattuso svojevremeno u intervjuu za argentinski Fox Sports.

 

 

VIDEO: Posljednji ispraćaj glumca Duška Valentića

Komentara 1

JO
jocoudriga
17:13 13.06.2024.

Napišite ko su mu susjedi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije