Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepao se i sin

U kući Gorana i Monike Sablić odvila se prava drama! 'Prepala sam se, u šoku sam'

Split: Andrej Plenković i brojni poznati na 80. rođendanu Slobodne Dalmacije
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/10
13.06.2024.
u 11:30

Monika Sablić na društvenoj mreži Instagram otkrila je kako se zmija ušuljala u sobu njezina sina, a u pomoć su pozvali i vatrogasce.

Splitska dizajnerica Monika Sablić jutros je u svojoj kući doživjela neugodno iznenađenje i šok. Poznatoj je Splićanki zmija ušla u kuću, točnije u sobu sina, a ona i suprug nisu mogli vjerovati prizoru koji su zatekli. 

– Jutros, kad smo se dizali za u školu oko 6.30, sinu je zmija prošla pokraj noge i ušla u ormar. Povikao je: "Mama, mama, zmija!" Isprva smo suprug Goran i ja mislili da sanja, no kad smo ušli u njegovu sobu, vidjeli smo zmiju. Prepala sam se, u šoku sam. Suprug Goran zvao je vatrogasce koji su izvukli zmiju koja je ušla u ormar u dječjoj sobi. Bila je dugačka oko 40 cm. Srećom, nije otrovnica već je riječ o pjegavoj crvenkapici. Hvala našim dobrim vatrogascima koji su brzo došli i iznijeli je iz kuće – opisala je na društvenim mrežama. 

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Kate Middleton napokon viđena u javnosti! Svi se poveselili da je dobro, a glasnogovornik otkrio istinu

Split: Andrej Plenković i brojni poznati na 80. rođendanu Slobodne Dalmacije
1/38

 

Podsjetimo, supruga umirovljenog nogometaša Gorana Sablića godine 2019. oprostila se od svog voljenog oca Ivana Gusića koji je bio vlasnik pekare u Splitu koja je imala kultni status i bila neizostavna lokacija nakon noćnih izlazaka, pisao je ranije Večernji list. 
Inače, ova dizajnerica nerijetko na društvenim mrežama dijeli trenutke iz privatnog života, a uz sina Andreja ima i kći Mali. 

 

 

VIDEO: Posljednji ispraćaj glumca Duška Valentića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije