O pijanstvu

Tko laže: Miley ili Jennifer?

jennifer miley
Foto: Pixsell
23.05.2014.
u 22:15

Nakon što je Jennifer Lawrence ispričala u emisiji Setha Meyersa sve u svom pijanstvu nakon prošlogodišnje dodjele Oscara, javila se prozvana Miley Cyrus...

Nakon što je Jennifer Lawrence ispričala u emisiji Setha Meyersa sve u svom pijanstvu nakon prošlogodišnje dodjele Oscara, javila se prozvana Miley Cyrus. Naime, Jennifer je rekla da se toliko napila da ju je čak i Miley pozvala na red. - Bila sam pozvana na tulum kod Madonne, a toliko sam se napila sa svojom najboljom prijateljicom, da sam bila u groznom stanju. Došla sam na tulum i ispovraćala se ispred Madonninog doma. Pogledala sam iza sebe, i vidjela Miley Cyrus koja mi je rekla da se 'skuliram', kroz smijeh je ispričala glumica.

Te godine dobila je Oscara za najbolju sporednu ulogu, stoga ne čudi njeno slavljeničko pijanstvo. Ono što je čudno jest to da je Miley demantirala taj događaj. Njezina obožavateljica objavila je Jenniferin video na Twitteru, a Miley je na to komentirala kako se to nikad nije dogodilo. Ubrzo je izbrisala svoj komentar, no nedovoljno brzo. On se proširio svim svjetskim medijima. Očito je samo da jedna od djevojaka laže.

>>Miley Cyrus na udaru nakon šale o drogi za silovanje

Ključne riječi

Komentara 1

T1
t111
09:17 24.05.2014.

tko laze? boli me k...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije