Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Franka i Lorena Gvardiol

Tko su atraktivne sestre Joška Gvardiola? Obje se bave zanimljivim poslovima i imaju posebnu povezanost

Foto: Instagram
1/11
13.04.2024.
u 11:34

Lorena i Franka Gvardiol ponekad objave zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a tako je bilo i nedavno kada su se fotografirale u kafiću

O privatnom životu jednog od najuspješnijih mladih nogometnih reprezentativaca Joška Gvardiola gotovo se malo zna. Ono što je sigurno jest da 22-godišnji branič uživa veliku popularnost, ali i ono najvažnije - najveću podršku svoje obitelji. Tu su za njega roditelji Tihomir i Sanja Gvardiol te njegove sestre Franka i Lorena.

Inače, Lorena Gvardiol ima otključan profilna na društvenoj mreži Instagram, dok Franka ima privatan - odnosno zaključan profil za javnost. Lorena je tako nedavno podijelila predivnu fotografiju sa sestrom Frankom i napisala "Sestra" i dodala emotikon narančastog srca. Lijepa crnka i brineta pozirale su u jednom kafiću nasmijane. - "Nema ništa ljepše od sestrinske ljubavi", "Predivne ste", "Prelijepe" - samo su neki od komentara na društvenoj mreži Instagram ispod njihove zajedničke fotografije. 

Inače, u prosincu 2022. godine za ove atraktivne sestre pisalo se da su obje studentice te da su zaposlene. Lorena se bavi modelingom te je radila u prodaji u jednoj firmi, a Franka trenira rukomet. Karizmatične i lijepe Zagrepčanke koje su također kao i njihov brat Joško talentirane za sport s tribina na Svjetskom prvenstvu u Katru su uz roditelje pratile Joška kako igra vrhunsku igru. 

 

1/9

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Foto: Instagram

 

Podsjetimo, sposobnostima Joška Gvardiola divi se cijeli nogometni svijet, a da ima mnogo obožavatelja i obožavateljica - i nije neka tajna. Često se piše o njegovu velikom uspjehu, a svi se sjećaju kada je nakon utakmice protiv Belgije briljirao te otrčao do tribina gdje ga je bodrila obitelj. Prvo je zagrlio ponosnu majku Sanju, pa onda nakon i ostatak obitelji...

 

VIDEO: Ella Dvornik oplela po političarima! 'Možete li popraviti dječje igralište na Jarunu?'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije