Nedostaje mu

Tom Cruise dogovorio se s Katie da Suri s njim provede Božić

tom (1)
Pixsell
26.10.2012.
u 11:07

Tom, koji se prije nekoliko mjeseci rastao od Katie Holmes, navodno planira unajmiti veliku kuću u Škotskoj i tamo uživati sa Suri i njegovo dvoje posvojene djece iz braka s Nicole Kidman, Conorom i Isabellom.

Tom Cruise svoju šestogodišnju kćer Suri nije vidio tri mjeseca jer snima film "All You Need Is Kill" u Velikoj Britaniji. Zbog toga je odlučio božićne blagdane provesti baš s njom.

– Tom se dogovorio s Katie da djevojčica Božić provede s njim. Film će do tada već biti snimljen – rekao je izvor. Tom, koji se prije nekoliko mjeseci rastao od Katie Holmes, navodno planira unajmiti veliku kuću u Škotskoj i tamo uživati sa Suri i njegovo dvoje posvojene djece iz braka s Nicole Kidman, Conorom i Isabellom.

Poslije rastave sud je odlučio da je skrbništvo nad kćeri dobije Katie, a Tom ima pravo viđati je vikendima i praznicima.

Komentara 1

Avatar MsLela
MsLela
14:38 26.10.2012.

Dobro da znam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije