Suze za mezimicu

Tom Cruise noćima plače jer mu nedostaje kći Suri

cruise
Pixsell
21.11.2012.
u 18:30

– Razvod je strašno pogodio i Toma i Suri, a nije lako ni Katie koja u javnosti mora trpjeti razmažene ispade svoje kćeri – izjavio je izvor

Tom Cruise i Katie Holmes prije pet mjeseci objavili su da se razvode. Glumca je dobila skrbništvo nad šestogodišnjom kćeri Suri, s čim se akcijski junak ne miri. Izvor je otkrio da noćima plače jer mu nedostaje mezimica.

– Razvod je strašno pogodio i Toma i Suri, a nije lako ni Katie koja u javnosti mora trpjeti razmažene ispade svoje kćeri – izjavio je izvor.

Ključne riječi

Komentara 2

SA
sandrina
20:49 21.11.2012.

Malu non stop nosakaju na rukama, još malo će ih prerasti...morat će hodati u štiklicama

LI
liliZG
14:30 22.11.2012.

dani1..............................da, da , bilo bi bolje da je mala i dalje odgajana u duhu scentologije, pa bi mogla raditi što hoće do kraja života, a kakva bi to na kraju osoba ispala vjerojatno bi čitali u crnoj kronici.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije