TOMISLAVA GUDELJ

Voditeljica HTV-a udala se za poduzetnika Ivora Vucelića

Ivor Vucelić i Tomislava Gudelj
Foto: Facebook
1/4
21.11.2017.
u 18:59

Gledatelji su otkrili da se Tomislava udala danas kada je u Dnevniku bila potpisana novim prezimenom - Vucelić.

Tomislava Gudelj, voditeljica HRT-ovog podnevnog Dnevnika, proteklog vikenda udala se za poduzetnika Ivora Vucelića. Lijepu voditeljicu u podnevnog Dnevnika gledamo od sredine rujna ove godine, a dotad je bila u emisiji "Dobro jutro Hrvatska".

Gledatelji su otkrili da se Tomislava udala danas kada je u Dnevniku bila potpisana novim prezimenom - Vucelić.

Inače, Ivor Vucelić poznat je široj javnosti kao bivši dečko voditeljice Mie Kovačić, dok je s još jednom voditeljicom, Lanom Pavić, bio u braku dva mjeseca. 

Tomislava Gudelj se u Dnevniku u podne izmjenjuje s kolegama Dajanom Šošić, Ivanom Dorianom Molnarom i Igorom Dunajem. U razgovoru za Večernjakov Ekran Tomislava je otkrila da obožava gledati dokumentarne filmove, povijesne serije i čitati biografske knjige. Uživa u druženju s prijateljima, ali novinari često, zbog prirode posla, u slobodno vrijeme vole ostati u četiri zida. Rekreacija joj je bitna pa pokušava barem jedan-dva puta tjedno odraditi nekakav trening. 

VIDEO: Kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a

 

 

 

 

Komentara 8

IL
ilijan
19:42 21.11.2017.

Nikad čuo za tog poznazog poduzetnika

DA
Dabiša
21:38 21.11.2017.

Nije nepoznat. Stara, dobrostojeća građanska, zagrebačka obitelj, po majci. Oboje roditelja poznati i ugledni liječnici, čini mi se da mu je otac operirao Tuđmana. Pričalo se da mu mati nije došla na svadbu, kad je ženio Lanu. Vjerojatno su mumu neke stvari u životu poslovično bile lakše i karijera "brža". Tzv. zlatna mladež. Pametno se previše ne eksponira.

NE
Neutralac
02:16 22.11.2017.

Ne bi ja ovomu vjeroval.... taj samo hvata voditeljice.... cini se da lova radi.... a lova do krova....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije