na instagramu

Tonči Huljić emotivnom objavom se oprostio od prijatelja i suradnika: 'Volimo te i čuvamo u duši, srcu i pjesmama'

Splitski glazbenik, tekstopisac i producent Tonči Huljić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/8
06.09.2022.
u 17:26

Kako je otkrio u svojoj objavi Tonči, Dušan je kreirao zvuk Madre Badesse, te je bio zadužen za programiranje i kreiranje ritam sekcije velikog broja Huljićevih pjesama koje je skladao za Petra Grašu i  Jelenu Rozgu

Glazbenik Tonči Huljić (60) na Instagramu se emotivnom objavom oprostio od suradnika, aranžera i bubnjara Dušana Vasića.

Kako je otkrio u svojoj objavi Tonči, Dušan koji je jučer preminuo, kreirao zvuk Madre Badesse, te je bio zadužen za programiranje i kreiranje ritam sekcije velikog broja Huljićevih pjesama koje je skladao za Petra Grašu i Jelenu Rozgu.

 

"Ova slika više nikada neće biti kompletna. Nažalost, jučer je otišao moj prijatelj i suradnik Dušan Vasić. Kreirao je moj zvuk Madre Badesse i netom snimljenog duplog CD instrumentalnog crossover materijala.. Bio je zadužen za programiranje i kreiranje ritam sekcije velikog broja mojih pjesama za Grašu i Rozgu. Hvala ti za prijateljstvo i muziku. Falit ćeš mi isto kao i član obitelji... Volimo te i čuvamo u duši, srcu i pjesmama" napisao je glazbenik na Instagramu. 

Huljić se, inače, nedavno susreo s krađom identiteta na internetu te je jedna osoba napravila lažni profil na njegovo ime. Na službenoj stranici objavljen je tijek razgovora koji se odvio na Instagramu te su Tončijevi obožavatelji obaviješteni da se radi o lažnom profilu. Na fotografiji razgovora vidi se da na profilu nalazi jedna objava i jedan pratitelj, a osoba je uputila nekoliko poruka. 

- Pozdrav najdraži, tvoj lajk je primijećen na mojoj službenoj stranici. Hvala što podržavaš moju dobru glazbu i gledaš moje videe. Stvarno cijenim - pisalo je u prvoj poruci, nakon čega su upućeni emotikoni srca. - Hvala na podršci. Kako ste vi i Vaša obitelj? - nastavila je osoba koja je ukrala Tončijev identitet te inzistirala na komunikaciji. 

VIDEO Sjećate li se Anđele koja je sa Zečićem snimila duet ‘Ima li nade za nas’? ‘Sretna sam sa svojim životom’

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije