postat će djed

Tonči Huljić: 'Stalno smo zazivali i sad 'Evo ti ga' i onda ti odjedanput treba neko vrijeme da se malo adaptiraš'

Foto: Jadran Babić
1/12
06.02.2022.
u 10:47

- Kad uzmemo to malo stvorenje u ruke, onda ćemo vidjeti. Mislim da će imati dobre gene. Kakvi ćemo biti, vidjet ćemo kad se to sve skupa desi - rekao je.

Glazbenik Tonči Huljić (60) otkrio je veseli li se danu kada će postati djed. - Cijeli život sam kukumavčio: 'Djeco, kad ćete vi napraviti svoju djecu? Nemojte da ja idem opet raditi djecu' i tako dalje - kazao je za RTL Exkluziv

Dodao je da u trenu kada se obitelj suočila s tom činjenicom nitko nije bio svjestan da se to trenutačno događa i da je stvarno te da im je trebalo neko vrijeme da se adaptiraju. - Stalno smo zazivali i sad 'Evo ti ga' i onda ti odjedanput treba neko vrijeme da se malo adaptiraš na to - objasnio je.

- Kad uzmemo to malo stvorenje u ruke, onda ćemo vidjeti. Mislim da će imati dobre gene. Kakvi ćemo biti, vidjet ćemo kad se to sve skupa desi - rekao je Tonči te dodao da su se njegova djeca rodila dok je on bio na bini i da ima osjećaj da bi tako moglo i sada biti.

Inače, Tonči ima dvoje djece: kćer Hanu i sina Ivana. Hana trenutno očekuje dijete s glazbenikom i obiteljskim prijateljem Petrom Grašom. Vjenčanje para zakazano je za 19. veljače u crkvi u Splitu, a prisustvovati bi trebali samo obitelj i kumovi. 

VIDEO Mirjana Bohanec-Vidović niminirana je za Večernjakovu ružu: 'Govore mi, ovo je prvi put da tri generacije zajedno gledaju seriju'

 

Komentara 3

PH
Petarstijena-HR
11:08 06.02.2022.

Huljić,dosadni ste više s promocijom!!! To je vaša privatna stvar,koga to uopće zanima...vaše trudnoće,udaje,ženidbe.To je prenisko,kome fali love ide u Švicarsku,Njemačku,Irsku raditi... .

ČS
Čuvaj se senjske ruke
15:40 06.02.2022.

Besramna obitelj.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
11:26 06.02.2022.

Prenaporni su,a taj Petar je uništio Danijelu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije