SNALAŽLJIVA JE

Mojmira Pastorčić otkrila najbolju anegdotu s posla: 'Nagovorila sam ga da mi da svoje cipele'

Mojmira Pastorčić
Foto: RTL
1/6
06.02.2022.
u 09:43

- Sjećam se kad su bili požari na Pelješcu, imala sam neke bezvezne cipele, nisam mogla u njima pred kameru pa sam pet minuta prije livea nagovorila vatrogasca da izuje svoje i posudi mi ih. Svašta ti se dogodi - rekla je Pastorčić

RTL-ova urednica i voditeljica Mojmira Pastorčić protekle dvije godine postala je jedno od omiljenih televizijskih lica zahvaljujući vođenju RTL Direkta, a o svom radu govorila je za RTL.hr. 

- Biti urednik sigurno je najgori posao jer kad si urednik za sve si kriv, a za ništa zaslužan. Biti voditelj je jako zanimljivo iako ono što me tu iscrpljuje je što sve mora biti bez greške, i frizura i šminka i košulja, gleda se jako taj izgled. Ja sam rekla da je na televiziji najzanimljivije biti novinar: svugdje ideš, sa svakakvim ljudima razgovaraš, ideš i u Sabor i u romsko naselje... To je najzanimljivije na televiziji - objasnila je Mojmira i prepričala zanimljivu anegdotu koja joj se dogodila na terenu.

- Teško je reći, na terenu ti se toliko toga dogodi da ni sam ne znaš. Nekad kreneš na jedan dan pa ostaneš dva dana. Imaš jednu košulju i jedne gaće... Mislim, ima toliko stvari koje ti se mogu dogoditi! Sjećam se kad su bili požari na Pelješcu, imala sam neke bezvezne cipele, nisam mogla u njima pred kameru pa sam pet minuta prije livea nagovorila vatrogasca da izuje svoje i posudi mi ih. Svašta ti se dogodi - rekla je Pastorčić koja je lani osvojila Večernjakovu ružu za TV osobu godine, a ove je godine za najprsetižniju medijsku nagradu u Hrvatskoj nominiran RTL Direkt. 

- Mislim da je osvojiti Večernjakovu ružu stvarno jako lijep kompliment i to znači da nešto radiš dobro. Dosad sam uvijek bila jako ponosna kad smo nešto takvo napravili, kad sam je osvojila ja, kad smo je osvojili kao emisija i kad ju je osvojio Šprajc. Jako bi me to veselilo i mislim da bi to zapravo bio taj kompliment na kraju svega 'Ej, dobro ste radili - objasnila je Mojmira.

VIDEO: Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike 

 

 

Ključne riječi

Komentara 26

Avatar alien79
alien79
10:15 06.02.2022.

Antipatična

OP
optrt
10:52 06.02.2022.

Iskače iz paštete, Jelena Veljača br 2

DU
Deleted user
12:14 06.02.2022.

Ne gledam tu emisiju niti ne znam tko je to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije