Teški dani: HTV-ova voditeljica uzela je odmor

Tončica Čeljuska neko vrijeme neće voditi Dnevnik

tončica
Boris Šćitar/Pixsell
18.11.2009.
u 21:49

- Ove godine nisam bila ni na godišnjem odmoru pa sam u ovoj vrlo teškoj situaciji odlučila to nadoknaditi - kaže Čeljuska koja će slobodno vrijeme provesti sa kćerima te se još više posvetiti njihovim školskim obvezama.

Zbog prvelikog pritiska kojem je izložena nakon što je njezin suprug Zlatko nestao i nije se pojavio na izdržavanju zatvorske kazne, HTV-ova voditeljica Tončica Čeljuska odlučila je posao staviti na stranu i uzeti nekoliko dana slobodno.

Stoga je naredno vrijeme nećemo gledati u središnjem Dnevniku kojeg će dotad voditi Zoran Šprajc, Dijana Čuljak-Šelebaj i Siniša Kovačić.

- Ove godine nisam bila ni na godišnjem odmoru pa sam u ovoj vrlo teškoj situaciji odlučila to nadoknaditi - kaže Čeljuska koja će slobodno vrijeme provesti sa kćerima te se još više posvetiti njihovim školskim obvezama. Odluku o predahu donijela je u dogovru sa svojom urednicom Hloverkom Novak-Srzić te tvrdi kako pri njezinom donošenju nitko na nju nije vršio pritisak da se na neko vrijeme makne s tv ekrana.

- Vratit ću se na posao i dalje profesionalno obavljati svoje novinarske i uređivačke zadatke - kaže voditeljica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije