jezera savica

Tončica Čeljuska otkrila oazu za poziranje usred Zagreba: 'Zlatni sat'

Foto: Instagram
1/12
08.07.2023.
u 20:30

Radi se o skrivenom biseru Zagreba na kojem se našla, točnije, to je 'močvarna' oaza na jugoistoku grada koja je odlična možda za romantičan spoj ili šetnju kao u njihovom slučaju.

Voditeljica, urednica i novinarka Tončica Čeljuska (53) uživa punim plućima u ljetu. Nedavno je odmarala i uživala u Dalmaciji, na Murteru, a sad sunce hvata na zanimljivim lokacijama u prirodi usred grada u kojem živi. Radi se o skrivenom biseru Zagreba na kojem se našla, točnije, to je 'močvarna' oaza na jugoistoku grada koja je odlična možda za romantičan spoj ili šetnju kao u njihovom slučaju.

U jednoj od objava koje je pokazala pratiteljima na Instagramu, objasnila je da su to jezera Savica (koja se nalaze između savskog nasipa i Radničke ceste), na pet minuta od njezinog stana. Objavila je i selfie.

 

- 'Zlatni sat' sat vremena prije zalaska sunca kada je sunce nisko na nebu i nudi meko, difuzno svjetlo. Također i jutarnje svjetlo nakon izlaska sunca. Savršeno svjetlo za fotografiranje! - naglasila je u opisu fotografije na kojoj pozira s velikim osmjehom i pogledom na jedno od jezera.

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, Tončica je i nedavno pozirala s kćeri, a tada joj je tako čestitala i rođendan. 

- Nisam savršena majka i nikada neću biti. Ti nisi savršena kći i nikada nećeš biti. Ali kad nas spojite bit ćemo najbolje majka i kći koje bismo ikada bile, poručila je na Instagramu pored zajedničke fotografije ispred zagrebačkog HNK-a.

Osim Tihane, voditeljica i urednica HTV-ove emisije 'U svom filmu', ima i kćer Anušku koja živi u Švicarskoj.

VIDEO Šerbedžija otkrio zanimljiv nepoznat detalj o hollywoodskoj miljenici Charlize Theron

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije