Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
užurban dan

Tončica Čeljuska se požalila da nije stigla oprati kosu pa joj se javila pratiteljica: 'Ovo vam nikako ne pristaje'

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/10
21.01.2024.
u 17:30

Ovaj put se požalila pratiteljima na svoj užurban dan u kojemu nije imala vremena ni oprati kosu

Iako emisije "U svom filmu" trenutačno nema na HRT-u, urednica i voditeljica Tončica Čeljuska javlja se na društvenim mrežama i tamo pokazuje kako provodi dane. Ovaj put se požalila pratiteljima na svoj užurban dan u kojemu nije imala vremena ni oprati kosu pa ju je samo skupila u kopču. 

"Ono kad ne stigneš oprati kosu pa se tješiš da je to baš stajliš", napisala je uz objavu voditeljica.

Pratitelji su joj u komentarima pisali kako se i sami često nađu u takvoj situaciji. I dok je većina komentara bila pozitivna te su joj pisali kako "lijepoj ženi sve pristaje", našla se jedna pratiteljica koja joj je otvoreno poručila kako joj ovakva frizura ne stoji.

"Oprostite na iskrenosti, ali ovo Vam nikako ne pristaje. Nadam se da ste i sami to uvidjeli", napisala je.

VEZANI ČLANCI

Inače, krajem godine podijelila je s njima kako se razboljela. Dobila je virozu, imala je temperaturu 38.5, a otkrila je da se liječila Klavocinom i vrućom limunadom s medom. 

– To se zove ''burnout'', pregorijevanje. Kad stres napravi svoje i onda imunitet padne. Pazite se, vrijeme je viroza – rekla je Tončica i nakašljala se, a po glasu joj se čulo da se baš borila s virusom. U komentarima su joj mnogi poželjeli brzo ozdravljenje. 

VIDEO Baby Lasagna o sudjelovanju na Dori: 'Jako sam anksiozan'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije