Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon operacije

Jadranka Kosor javila se iz toplica i pokazala kako napreduje rehabilitacija: 'Hvala svima koji su mi pomagali'

Foto: Srećko Niketić/PIXSELL
1/14
19.01.2024.
u 09:15

Inače, bivšu premijeru na X-u prati 40.800 ljudi, a i ranije je podijelila detalje sog oporavka. Tada je šetala uz pomoć štaka

Bivša premijera Jadranka Kosor krajem listopada prošle godine javila se iz bolnice nakon operacije koljena.

– Operirala sam koljeno jer sam već teško hodala, gotovo da više i nisam mogla hodati. Taj me problem mučio već jako dugo, no posljednje tri godine to je bilo dosta intenzivno, a posljednjih nekoliko mjeseci hodala sam uz užasan napor i bolove. I zato sam odlučila riješiti taj problem. Operirao me vrsni ortoped, specijalist za koljena, profesor Miroslav Hašpl u kojeg imam veliko povjerenje. Sad je sve još uvijek malo komplicirano i bolno, ali nadam se da će sve biti dobro, puno bolje nego što je bilo. Evo, već sam danas malo prohodala po sobi. Oporavak je krenuo i to ide relativno brzo. U bolnici ću biti još pet-šest dana, a onda slijedi rehabilitacija koja će trajati tri-četiri tjedna – kazala je Kosor za Večernji nakon operacije.

A da se oporavlja dobro, javila je pratiteljima na društvenoj mreži X na kojoj je često aktivna. 

"Hvala svima koji su mi pomagali u Varaždinskim toplicama. Do skorog viđenja, s drugim koljenom", napisala je bivša premijerka uz fotografije s rehabilitacije.

Inače, bivšu premijeru na X-u prati 40.800 ljudi, a i ranije je podijelila detalje svog oporavka. Tada je šetala uz pomoć štaka. 
"E, a još kad bi oni zapljeskali! Sve dobronamjerne i s dobrim željama, srdačno pozdravljam. Borba se nastavlja", napisala je, a pratitelji su joj poželjeli brz oporavak.

"Sretno, vjerujem da ćete se uspješno i brzo oporaviti, kao uvijek. Vi ste borac", napisao joj je jedan korisnik X-a, a ona mu je odgovorila: "Hvala Vam. Teško je, ali ide."

VEZANI ČLANCI

Objavom na ovoj društvenoj mreži Jadranka je i zahvalila pratiteljima na podršci koju joj pružaju te na svim porukama koje joj dolaze.

"Hvala vam svima koji se javljate i dajete potporu. Dobro jutro, lijep dan neka vam bude", napisala je na X-u.

Inače, u kratkom razgovoru za Večernji u kojem je otkrila kao je došlo do operacije otkrila je i da ne može dočekati da se oporavi i ponovno krene u šetnje koje obožava.

– Obožavam šetati, a sad je bilo došlo do toga da više nisam mogla ni u Maksimir u čijoj blizini stanujem – otkrila je tada.

VIDEO Baby Lasagna o sudjelovanju na Dori: 'Jako sam anksiozan'

Komentara 10

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
10:37 19.01.2024.

To smo sve mi platili, pa čak i tu pravopisnu grešku gdje je napisala Toplice malim umjesto velikim slovom

BU
burza
17:49 19.01.2024.

Pasteta

ST
strahimir
10:32 19.01.2024.

Ah, ta jaca !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije