Čestitamo

Tony Cetinski ne skriva koliko je sretan - postao je djed, a otkrio je i ime svoje unuke

Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell
1/8
18.08.2021.
u 17:15

Djeca su sunce naših života na koje moramo posebno paziti u ovim ludim vremenima. Ljubi vas nono Tony, poručio je glazbenik.

Tony Cetinski danas ima razloga za slavlje - postao je djed. - Rodila se unuka Elena. Čestitam mami Nini i tati Christianu. Sunce mog života Elena. Što reći? Nemam riječi. Djeca su sunce naših života na koje moramo posebno paziti u ovim ludim vremenima. Ljubi vas nono Tony - oduševljeno je napisao Tony na svom Instagramu. Prije nekoliko mjeseci kada je saznao da će njegov sin postati tata ispričao nam je kako je to najljepša vijest koju je dobio u zadnje vrijeme.

- Ovo je nešto najljepše što mi se dogodilo u ovo ludo vrijeme. Kristijan će biti divan otac, jednako kao i njegova odabranica majka - kazao nam je tada ushićeni glazbenik koji je Christiana dobio u braku s prvom suprugom Antonelom Butigan. Christian trenutno živi u Berlinu gdje pohađa studij mehatronike, a Tony se trudi da što više vremena provodi s Christianom i ponosan je što je sin naslijedio i glazbeni gen.

Christianova odabranica Nina je medicinska sestra i par živi u Berlinu, a vijest o dolasku praunuke s velikim veseljem su dočekali i Tonyjevi roditelji Mirko i Vinka. Osim Christiana Cetinski ima i kći Piju koju je dobio u braku s Ivanom Nobilo. 

VIDEO Vesna Dragojević: naši unuci obožavaju Oliverove pjesme, a najviše vole Nadalinu

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
23:06 18.08.2021.

Jel to onaj lik koji gazi ljude po cestama bez kazne?

MM
Marljivi mrav
21:58 18.08.2021.

Wow... kak godine lete...

Avatar smartch
smartch
17:51 18.08.2021.

Čestitke Tonček, jesi u međuvremenu pogazil nekog?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije