nakon tretmana

Tony Cetinski pokazao novu frizuru na nastupu u Splitu, kosa mu je bujnija

Foto: Dalmatinski portal
1/12
18.12.2023.
u 16:41

Pjevač je u Splitu nastupio u jarkom odijelu te bez pokrivala za glavu te tako pokazao da mu kosa nakon tretmana ponovno raste i da je gušća i kovrčava.

Pjevač Tony Cetinski (54) proteklog je vikenda nastupio u Splitu gdje je svoj zadnji koncert imao prije punih pet godina. Ovoga puta zapjevao je u sklopu adventskih događanja u gradu. Posjetitelje na Prokurativama dočekao je s presjekom svoje prebogate karijere te odlično zabavio, a tom je prilikom pokazao i kako izgleda njegova frizura danas, piše Dalmatinski portal. Naime, Tony je u Splitu nastupio u jarkom odijelu te bez pokrivala za glavu te tako pokazao da mu kosa nakon tretmana ponovno raste i da je gušća i kovrčava. 

Foto: Dalmatinski portal

Podsjetimo, Tony se na tretman uputio 2021. godine te se radilo o transplantaciji kose.Ubrzo nakon tretmana podijelio je na društvenim mrežama da mu je to bila dugogodišnja želja te da je sretan što je pronašao stručnu osobu za to u Hrvatskoj.

-  Već dugo sam imao želju otići na transplantaciju kose i sretan sam što radi toga nisam morao otputovati izvan granica Lijepe Naše jer je doktorica i stručnjakinja za kosu - Ana Maletić, u tom području uvjerljivo najbolja. Iskreno se veselim rezultatima - rekao je tada.

Inače, Tony je i ranije pokazivao svoju frizuru. Tako se moglo vidjeti na njegovim proteklim koncertima kako njegova frizura ponovno buja, a vratile su mu se i kovrče pa bi, nastavi li ovako, uskoro opet mogao izgledati kao na počecima svoje karijere, barem što se tiče frizure.

VEZANI ČLANCI

Pjevač je tretmanom stao na kraj problemu ćelavosti, ali i kratke kose koju je skratio nakon što je dugi niz godina upravo kovrčava kosa bila njegov zaštitni znak.

Rezultati zahvata koji je trajao više od deset sati, Tony ponosno pokazuje sada i vidljivo je koliko mu je kosa bujnija. Najsuvremeniji i najučinkovitiji način presađivanja kose je transplantacija FUE metodom jer ne ostavlja nikakve ožiljke. U klinici kojoj je Tony dao svoje povjerenje transplantacija kose FUE metodom po folikularnoj jedinici iznosi  3,98 €  i ova je metoda minimalno invazivna. Na svakoj folikularnoj jedinici nalazi se u prosjeku 2,5 vlasi i to znači da je, ako se presađuje oko sto jedinica cijena je 3980 eura te većina poliklinika u Hrvatskoj ima slične cijene kada je u pitanju ova metoda.

Folikularne jedinice ovom se tehnikom mogu uzimati i s drugih regija tijela: prsa, nogu, brade… opisuju na stranicama ove poliklinike cijeli postupak. Konačna cijena ovisi o broju folikularnih jedinica koje su potrebne, a najviše muškaraca odlučuje se za ovaj tretman jer nakon njega kosa izgleda gusto i prirodno.

VIDEO Bivša predsjednica u neobičnom izboru obuće

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DZ
Dzasmin
17:44 18.12.2023.

Koja je ovo odvratna reklama! Nedostajao je samo jos broj cipela od ove lijecnice. A i cijena tog zahvata nije tolika, niti traje toliko dugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije