Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve o finalisticama

Top Model: Djevojke više sanjaju o hrani nego o pobjedi

top model
26.11.2010.
u 11:02

Cure su planirale nakon završetka showa u nedjelju zajedno se zaletjeti do prvog McDonald’sa i u sebe “pobacati” sve ono o čemu su sanjale

Kad su se prijavile na show “Hrvatski Top Model by Vanja Rupena”, tri djevojke koje se bore za titulu najbolje u državi nisu mogle ni zamisliti u što se upuštaju. Dobar provod, lijepa odjeća i šetanje pistom bile su asocijacije na svijet u koji su zakoračile. No, pred njima se tad otvorila nova dimenzija, nova stvarnost prepuna putovanja, glamura, poznanstava, ali i treninga, zabrana i učenja. Cijena njihova uspjeha nije bila niska. Za korak dalje prema potpisivanju prestižnog ugovora s kućom Women Model Management iz Milana morale su se odreći vlastite slobode i omiljenih namirnica. Upravo za tim tri finalistice – Andrea Katkić, Nikolina Jurković i Rafaela Franić - najviše i žale pa će se, kažu, nakon završetka showa u nedjelju zajedno zaletjeti do prvog McDonald’sa i u sebe “pobacati” sve ono o čemu su sanjale.

No, prije nego što se to dogodi, ljepotice će morati proći nove izazove o kojima još ništa ne znaju. Dosad ih je žiri – Vanja Rupena, Tihana Harapin Zalepugin i Saša Joka - šokirao različitim snimanjima. Bacali su ih pred TV kamere, na glavu im stavljali morske plodove, gurali ih u zagrljaj obnaženih modela i transvestita, organizirali utrke u potpeticama i baždarili ih po svojim kriterijima. Od 12 polufinalistica izabranih na audicijama u cijeloj Hrvatskoj, samo su tri prošle u finale. Sličnu “muku” prolazile su i djevojke inozemnih inačica showa – “Next Top Modela” koji je osmislila i godinama vodi Tyra Banks, Njemice čiji je izgled “šamarala” i hvalila Heidi Klum. Pred strogim sudom, na dijetama i kušnjama svake se sezone nalaze i djevojke iz Grčke, s Filipina, iz Velike Britanije, Australije i Kanade, gdje će show uskoro obilježiti petu godišnjicu prikazivanja.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar blackula9
blackula9
11:52 26.11.2010.

dajmo im za burek, skupimo novac za gladne manekenke.

Avatar Mrkvica
Mrkvica
12:19 26.11.2010.

Za Sabinu se odmah vidjelo da je cura prepametna za manekenku. Nije ona taj tip...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije