Fashion.HR

Topli tonovi i tkanine odabir su modne kreme

'Perwoll'
''
01.03.2013.
u 21:00

Najjača hrvatska dizajnerska imena za kolekcije koriste vunu, velur, ekokrzno...

Na samom pragu proljeća 13. ožujka starta novo izdanje Perwoll Fashion.HR-a, a s njime i sezona najjačih hrvatskih modnih manifestacija. S novim, dakle, kolekcijama za jesen i zimu 2013./2014. Jakim će se modnim imenima koja će se do 16. ožujka predstaviti u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma, priključiti i Ivica Klarić.

Kolekciju inspiriranu geometrijskim oblicima, dijelom skrivenih u kroju, dijelom i likovno vidljivih, predstavit će dvojac I-gle. Čistim i, kako kaže „čitljivim\" formama, predstavlja se Branka Donassy, koju intrigira oblo kao temeljni oblik „nervature kroja\".

Jasno je da ćemo iznova dobiti savršene modele od finih vuna raznih sastava, od velura spojenog s nisko šišanim ekokrznom itd. U skladu sa svjetskim modnim titrajima za zimu 13/14 tu su tamni tonovi i tkanine s dvije nijanse (sivog i smeđeg na primjer), što se krojevima još više naglašava...Ne znamo hoće li i drugi stvoriti ugođaj tople atmosfere koju jamči topla kava s čokoladom ili mus od čokolade, kako kolekciju zamišlja Donassy, pa ćemo pričekati pistu, a na njoj modele Marina Designa, Ivice Skoke, Martine Felje, Aleksandra Žarevca ili pak Aleksandre Dojčinović s kojom počinje cijela ta modna priča! Uvijek atraktivni program Dove Fashion.HR beauty brenda Dove povjeren je na 13. Perwoll Fashion.HR-u modnom dvojcu eNVyroom. Uz Moranu Krklec na lansirnoj rampi za mlade dizajnere LIFT by Perwoll vidjet ćemo i modele Pavle Aleksić i Petre Vuletić. Zaštitno lice kampanje je mlada Helena Han koju je, doznajemo, otkrila Kate Moss.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije