ZVIJEZDE BEVERLY HILLSA

Tori Spelling nakon smrti Shannen Doherty progovorila je o njihovom narušenom prijateljstvu

Foto: Instagram
1/12
16.07.2024.
u 17:44

Njezina kolegica iz serije Tori Spelling jedva je smogla snage da napiše posvetu svojoj prijateljici koja je preminula nakon borbe s rakom i s kojom Tori nije uvijek bila u najboljim odnosima

Serija "Beverly Hills 90210" bila je jako popularna tijekom 90-ih i glavnim glumcima je osigurala svjetsku slavu i popularnost.
Seriju su kreirali jedan od najpoznatijih američkih producenata Aaron Spelling i scenarist Darren Star, a glavni glumci su tijekom godina snimanja postali najbolji prijatelji i ta prijateljstva su održali i godinama nakon završetka serije. Zato je cijelu glumačku ekipu pogodila vijest kako je u 54. godini nakon duge i teške borbe s rakom preminula glumica Shannen Doherty. Njezina kolegica iz serije Tori Spelling jedva je smogla snage da napiše posvetu svojoj prijateljici. Na Instagramu je objavila dirljive riječi i emotivna prisjećanja na sve što je prošla sa Shannen. 

- Tko ih je*e... komentirala bi Shannen kada bih joj rekla koliko sam pritisak osjetila kako bih na društvenim mrežama sažela 36 godina poznanstva i tugu koju osjećam zbog plamena koji je prerano ugasnuo. Imala sam 15 godina kada sam upoznala Shan. Bila sam šefova kći bez vlastitog glasa, a ona je bila zvijezda jakog glasa. Uzela me pod svoje. Podarila mi je vjeru da i ja imam glas i da vrijedim. Postale smo najbolje prijateljice. - ispričala je na početku objave Tori kako je počelo njihovo prijateljstvo. Dodala je kako su uvijek bile jedna drugoj uzdanica i međusobna podrška u lošim vezama, bile su i cimerice i Shannen se uvijek zauzimala za Tori. 

VEZANI ČLANCI

- Uvijek mi je čuvala leđa. Uvijek je vjerovala u mene, čak i kad ja nisam vjerovala u sebe. Bile smo mlade. Dopustili smo vanjskim i unutarnjim utjecajima da naruše naše prijateljstvo. A u svijetu gdje često nemamo priliku pomiriti se s prijateljima iz djetinjstva, koji su nas formirali u osobe u koje smo izrasli, mi smo tu priliku dobile. Tako sam zahvalna što smo se Shannen i ja uspjele vratiti kroz vrijeme kao odrasle prijateljice i sjetiti se zašto smo zapravo voljele jedna drugu. I što smo se ponovno mogle smijati kao prije. Nitko me nije znao tako nasmijati - napisala je Tori za svoju prijateljicu. Prisjetila se i kako je Shannen bila empatična i humoristična osoba. 

- Bila je buntovnica u vremenu kada većini žena nije bilo ugodno osjećati se snažno. Nikad se nije trudila, jednostavno je bila takva. Bila je utjelovljenje seksepila, snage, empatije, a sve to s dozom otkačenog humora. Shan, nastavit ću nositi tvoju baklju i ostat ću buntovna zbog tebe. Volim te cijelim svojim srcem i zauvijek - napisala je Tori i objavila na Instagramu njihove zajedničke fotografije. 

VIDEO Preminula je Shannen Doherty glumica najpoznatija po ulozi u seriji "Beverly Hills"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije