život na vagi

Treneri prvi put u showu imaju posebnu novčanu ponudu za kandidate, ponudili im na treningu

Foto: RTL
1/4
28.09.2022.
u 12:13

Svjesni svojih kilograma i spremni za daljnju borbu, neki od kandidata ujutro su uživali na terasi svoje nove kuće…

„Pogled na ovu prirodu stvarno liječi dušu. Svježi zrak, livade, šume, sigurno ne možemo bolje imati“, komentirala je Anja. U kući je Filip svom cimeru pričao o svom problemu sa spavanjem, kako ima apneju i guši se dok spava. „Nisam imao pojma o tome i doista mi se to čini strašno – čovjek može zaspati u snu i jednostavno prestati disati“, rekao je Nikola.

Nakon prvog izazova, kad su treneri odlučili koji su kandidati u kojim timovima, došlo je vrijeme za prvi pravi trening. „Uvidom u njihove medicinske kartone vidjeli smo kakvo je njihovo zdravstveno stanje, a sad je vrijeme da vidimo kakvi su njihovi karakteri“, rekao je Edo, a Maja dodala: „Pretpostavljam da su svi u lošem fizičkom stanju, a ovim ćemo treningom vidjeti koliko je to zapravo loše.“

„Nikad se nisam bavila sportom, ovakve sam vježbe radila u osnovnoj školi na tjelesnom“, iskreno je rekla Željka dok je Maja komentirala: „Svi su se oni naviknuli puno sjediti i ležati, a ovdje je jedna sasvim druga priča.“

No iskušenjima tu nije kraj jer će treneri prvi put ponuditi novčani iznos onome tko želi odustati, a kako će kandidati reagirati na to, kome će trening ipak biti pretežak te tko će naposljetku pokazati da je u životu naučio samo odustajati – ne propustite pogledati večeras od 21.15 sati na RTL-u u novoj epizodi ''Života na vagi''!

VIDEO>>Bivši zaposlenici Meghan Markle otkrivaju da je šefica iz pakla: Zvala je svakih deset minuta i urlala!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije