KRITIZIRAO IH

Trumpov sin najavio moguću deportaciju: 'Možete slobodno uzeti nazad Harryja i Meghan'

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, évoquent leur nouvelle initiative visant à soutenir les familles victimes de harcèlement en ligne dans l'émission "Sunday Morning"
Foto: CBS Sunday Morning
1/10
10.08.2024.
u 19:30

Uvijek i u svemu možete imati loše glumce. Pokvarene jabuke možete imati u svakom voćnjaku. Institucija kraljevske obitelji je prekrasna i mnogi joj se Amerikanci dive. To treba zaštititi, dodao je Eric Trump

Eric Trump, sin bivšeg američkog predsjednika i republikanskog kandidata na predstojićim izborima Donalda Trumpa, kritizirao je vojvotkinju i vojvodu od Sussexa i najavio kako bi ih njegov otac mogao deportirati iz SAD-a, ako ponovno postane predsjednik. 

- Ono što vam mogu reći je da je moj otac toliko poštovao kraljicu, kao i ja. Moja mama ih je poznavala godinama i imala je odličan odnos s Dianom. To je sveta institucija. Možete slobodno uzeti Harryja i Meghan, možda ih više ne želimo, osjećamo se kao da su na vlastitom otoku, kazao je u razgovoru za GB News

- Uvijek i u svemu možete imati loše glumce. Pokvarene jabuke možete imati u svakom voćnjaku. Institucija kraljevske obitelji je prekrasna i mnogi joj se Amerikanci dive. To treba zaštititi, dodao je Eric Trump. 

GALERIJA: Pogledajte odličnu atmosferu na koncertu Thompsona, Zečića i Mate Bulića

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, évoquent leur nouvelle initiative visant à soutenir les familles victimes de harcèlement en ligne dans l'émission "Sunday Morning"
1/36

Inače, pitanja oko Harryjeve budućnosti u Americi pojavila su se nakon što je u svojoj autobiografiji "Spare" priznao da se drogirao.

Prema zakonu SAD-a, to bi bila osnova za odbijanje zahtjeva za vizu.

- Morat ćemo vidjeti znaju li nešto o drogama, a ako je lagao, morat ćemo poduzeti odgovarajuće mjere, kazao je Donald Trump u intervjuu u ožujku. 

VEZANI ČLANCI: 

Princ Harry nedavno je istaknuo zabrinutost za sigurnost svoje obitelji tijekom intervjua za ITV-jev dokumentarac Tabloids on Trial, koji je premijerno prikazan 25. srpnja. Naveo je razlog zbog kojeg ne želi živjeti u Ujedinjenom Kraljevstvu. "Još uvijek je opasno", izjavio je Harry te rekao kako je dovoljna samo jedna osoba da se dogodi nešto loše. "Bilo da se radi o nožu ili kiselini, što god da je, to su stvari koje me iskreno zabrinjavaju. To je jedan od razloga zašto neću vratiti svoju ženu u tu zemlju", objasnio je.

VIDEO: Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije