obitelj zaprijetila

Tužit ćemo te ako ne prestaneš govoriti o Michaelu Jacksonu

Conrad Murray
Foto: Big Pictures/PIXSELL
28.11.2013.
u 22:04

Obitelj pokojnog kralja popa pravno je zaprijetila Conradu Murrayu, doktoru koji je proveo dvije godine u zatvoru zbog ubojstva iz nehaja Michaela Jacksona

Otkako je izašao iz zatvora, gdje je proveo dvije godine zbog ubojstva iz nehaja Michaela Jacksona, doktor Conrad Murray nalazi se na turneji po raznim medijima.

No, obitelj pokojnog kralja popa sada mu je pravno zaprijetila, naredivši mu da prestane javno govoriti o M. Jacksonu.

- Vaši posljednji komentari medijima o g. Jacksonu sramotno krše povjerenje liječnik-pacijent prema kalifornijskom zakonu - napisala mu je obitelj Jackson.

Murray je nedavno ispričao kako nije kriv za smrt Michaela Jacksona, već se slavni pjevač predozirao vlastitom tajnom zalihom.

>>Conrad Murray izašao na slobodu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije