podaci s FINA-e

Tvrtka Doris Pinčić u prošloj je godini smanjila broj zaposlenih, a pogledajte koliko je zaradila

Zadar: Gala večera u Arsenalu povodom obilježavanja 200 godina osnutka tvornice Maraska
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/20
03.06.2024.
u 13:28

Glumica i voditeljica je i poduzetnica te svoje angažmana obavlja preko vlastite tvrtke imena DPR.

Već je jako dobro poznato da je glumica i voditeljica Doris Pinčić Guberović vlasnica tvrtke 'DPR' preko koje radi razne angažmane, a sada su objavljeni najnoviji financijski podaci o njezinom poslovanju u prošloj godini. Kako FINA navodi, Dorisina tvrtka prošlu je godinu završila s dobiti. No, DPR ima manje zaposlenika ove godine. Osim toga, niža je i dobit.

Tvrtka 'DPR' imala je gubitak dobiti od 76,42 posto, govore najnoviji podaci FINA-e.  Prošle godine tvrtka je ostvarila neto dobit od 10.268 eura, što je smanjenje od 76,42 posto u odnosu na prethodnu godinu kada je ostvarena neto dobit od 43.537 eura.

Podsjetimo, ovi podaci o smanjenu dobiti ne čude s obzirom na to da je Doris prošle godine otkrila da očekuje prinovu te postala mama ponovno. Naime, u veljači je objavljeno da je voditeljica trudna pa je zbog trudnoće, poroda i brige od djetetu smanjila intenzitet rada. Voditeljica omiljene emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' vratila se na male ekrane sredinom travnja ove godine. 

Inače, u 2022. godini Doris je ostvarila ukupni godišnji prihod u iznosu od 185.673,90 eura, što predstavlja relativnu promjenu ukupnih prihoda od -12.568,98 eura u odnosu na 2021. kada je poslovni subjekt ostvario ukupne godišnje prihode u iznosu od 198.242,88 eura. U 2022. godini DPR je ostvario neto rezultat poslovanja u iznosu od 43.537,20 eura te nije povećavao ni smanjivao broj zaposlenih, a imao je dva zaposlenika. 

FINA navodi i kako je u 2023. godini broj zaposlenika pao na jedan.

Zadar: Gala večera u Arsenalu povodom obilježavanja 200 godina osnutka tvornice Maraska
1/22


Inače, tvrtka voditeljice bavi se pripremom i organizacijom te javnim izvođenjem dramskih, glazbeno-scenskih, lutkarskih i drugih scenskih djela (scenska i glazbeno-scenska djela) kao i djelatnostima pružanja audio /ili audiovizualnih medijskih usluga. Tvrtka je osnovana 2015. godine u Velikoj Mlaki. 

DPR su Dorisini inicijali koje je imala tijekom braka s Borisom Rogoznicom, kada je nosila i njegovo prezime. Dodajmo da Pinčić, osim što vodi Dobro jutro, Hrvatska, radi i na drugim projektima HRT-a, festivalima i emisijama. Doris snima i radijske i televizijske reklame za razne brendove, piše kulinarski blog Kuhinja babe Eve, a dobit ostvaruje i kao influencer na Instagramu.
  

VIDEO Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta

 

Komentara 7

Avatar nisam_robot
nisam_robot
20:58 03.06.2024.

Ona je kupila kuću bez kredita!

ME
MediciKM
14:32 03.06.2024.

Još jedna od nebuloza..pored tolike horde zaposlenih na HRTV, puk RH plaća ovu damu kao vanjskog suradnika na toj istoj TV koja ima hordu zaposlenih i onda bi još dizali i HRTV pristojbu. Ista stvar je i sa B. Kolar i tko zna tko je još omastio brk.

O2
Ožujak.2023
21:00 03.06.2024.

Totalno vijest za novine!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije