Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate ga se?

U Big Brotheru je osvojio milijun kuna pa odselio u Švedsku, a u najnovijem intervjuu poručuje: 'Ne mogu se vratiti'

Foto: Facebook
1/7
29.10.2023.
u 20:30

Tijekom šetnje rodnim Bjelovarom u koji se vratio dok je na godišnjem odmoru, sreo je mnoge koji su ga prepoznali i dovikivali mu: "Eno Saše", "Bok Saša"

Prošlo je 19 godina otkako je Saša Tkalčević (51) iz Bjelovara postao pobjednik prve sezone reality showa "Big Brother" u kojem je osvojio i nagradu od milijun kuna. Svoj Bjelovar, gdje je rođen, je napustio 2017. godine te se odselio u Švedsku u kojoj je s vremenom pokrenuo svoj studio za tetoviranje i umjetničku galeriju te uživa u obiteljskom životu sa suprugom Mirelom i djecom i kaže kako se u Hrvatsku nema namjeru vratiti živjeti, a da je znao da ću biti ovako dobro odselio bi se i ranije. 

Portal Bjelovar.live sreo ga je, pak, na novoobnovljenom bjelovarskom korzu, a kako im je rekao, uzeo je godišnji i svratio do voljenog grada kako bi posjetio rodbinu i prijatelje. 

VEZANI ČLANCI

– Volim Bjelovar, volim ponovno doći, vidjeti ga i doživjeti… Dugo godina sam ga promatrao tijekom života u njemu, a sada kada se vratim, istražim neka nova mjesta na kojima možda nisam bio, a bila su mi pred nosom cijelo vrijeme. To mi je zanimljivo – kazao je Tkalčević.

Progovorio je i o razlici između Hrvatske i Švedske. 

– Život u Švedskoj se uvelike razliku od našeg u Bjelovaru, u Hrvatskoj općenito, a osnovna razlika je u tome da ondje nema stresa. Sve je posloženo, od škole do posla. Ne moraš previše brinuti hoće li dijete završiti školu, pronaći posao, hoće li moći živjeti od toga. O tim stvarima se gore ne razmišlja jer sve ide normalno, opušteno, prirodno, odnosno sve je posloženo. Svatko može naći posao – ispričao je i dodao da mu posao u tattoo studiju ide jako dobro. 

Tijekom šetnje Bjelovarom sreo je mnoge koji su ga prepoznali i dovikivali mu: "Eno Saše", "Bok Saša".

1/8

Hvala svima koji su me trpjeli sve ove godine u Bjelovaru. Koji su trpjeli sve moje nedaće i razne eskapade. Naravno, hvala i svima u Hrvatskoj što su glasali za mene dok sam bio u Big Brotheru. na kraju zahvaljujući njima svima sam pobijedio i ovim putem ih posebno pozdravljam – rekao je Saša.

A na kraju je imao i snažnu poruku za sve.

– Otišao sam u Stockholm gdje živim i radim, a nisam ni mogao pomisliti da će me put odvesti ondje. Ne mogu se vratiti jer mi je sada sve ondje. I posao, i obitelj. Želim reći da se sve može. Ako imaš volju i slijediš svoj san, ne vidim što te može u tome spriječiti. Osim ti samog sebe. Ljudi živite! Ako imate svoj cilj, težite mu. Jest da je put nekad težak i krivudav, ali nemojte odustati. Najgore što možete napraviti je bojati se ostvariti vlastiti san – poručio je uvijek simpatični Bjelovarčanin sa švedskom adresom.

VIDEO Umrla zvijezda Prijatelja: Matthew Perry preminuo u 54. godini života

Komentara 23

MI
mikimouse12
02:37 30.10.2023.

Kako ga se ne bi sjecal. Pa prije koji mjesec ste pisali clanak o njemu. I o onom romu malo malo pisete sto je otisao u Pulu.

PO
Poletarac101
23:57 29.10.2023.

Sviranje frulici po sitno..

ZP
Zabranjen pristup
22:49 29.10.2023.

Bolje da je rekao kad ce vratiti ekipi lovu koju je posudio. Tim ljudima se nije javio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije