Nevidljive trudnoće

U drugom tromjesečju njihovu trbuščiću gotovo ni traga

prester
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
23.12.2013.
u 13:48

Lažu li?
 Buduće mame kunu se da ne mare za liniju te kako jedu što im padne na pamet

Mnoge žene nakon trudnoće muku muče sa skidanjem viška kilograma koje su dobile u devet mjeseci najslađeg iščekivanja, ali poznatim budućim mamama, čini se, ide za rukom da se u trudnoći gotovo uopće ne udebljaju.

Tamara Ecclestone pojavila se ovog vikenda na košarkaškoj utakmici u društvu sestre Petre i majke Slavice te pokazala tek blago zaobljen trbuščić, iako je već zakoračila u drugo tromjesečje trudnoće. Tamara se kune da jede sve i svašta, a nedavno se hvalila da je u prva tri mjeseca trudnoće jela samo tjesteninu. Ni Petri, mlađoj kćeri Bernieja Ecclestonea, trudnoća se gotovo nije vidjela. Dok je ona poprilično škrto govorila o svojem drugom stanju, pa se tako nije znalo ni da je rodila sve dok je paparazzi nisu snimili bez trbuha, Tamara na sva zvona izjavljuje da je presretna jer će postati majka.

Jedna od najvitkijih trudnica zasigurno je bila Kate Middleton. Vojvotkinja od Cambridgea rodila je princa Georgea u srpnju, a teorije zavjere čak su govorile da Kate nije trudna nego da će joj dijete roditi surogat majka jer se na njenoj liniji sve do posljednja dva mjeseca trudnoće nije dalo primijetiti da je u drugom stanju.

Ni Hrvatice ne zaostaju za svjetskim zvijezdama. Mlada trudnica Doris Pinčić Rogoznica sina Donata na svijet bi trebala donijeti u veljači, a na njenoj liniji ni traga višku kilograma. Do šestog mjeseca trudnoće udebljala se samo dva kilograma.

– Beba ima razumijevanja za moj posao, trudnoća prolazi bez komplikacija, a ni hormoni me ne “pucaju” previše pa nemam posebnih prohtjeva – kazala je Doris. I Ida Prester već je debelo zakoračila u drugo tromjesečje, ali i dalje izgleda fit, jede sve i odijeva odjeću koju je nosila i prije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije