Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'gospodin savršeni'

U finale idu Stankica i Karolina, gledatelji nezadovoljni: 'Nijedna od njih dvije nije za tebe'

Foto: RTL
1/11
05.05.2022.
u 08:35

Nakon što je razgovarao sa svim preostalim djevojkama Toni je na ceremoniji ruža odabrao dvije koje idu u finale, a to su Karolina i Stankica.

U jučerašnjoj epizodi showa ''Gospodin Savršeni'' Toni je odabrao djevojke koje idu u finale. Savršeni je prvo kući poslao Josipu s kojom je zaključio da postoji samo prijateljska povezanost. Nakon što je razgovarao sa svim preostalim djevojkama, Toni je na ceremoniji ruža odabrao dvije koje idu u finale.

Koliko mu je odluka bila teška, pokazuje i to da je na samoj ceremoniji zatražio pauzu te zamolio Karolinu za još jedan razgovor. Karolinu je upitao vidi li se ona s njim, na što je ona potvrdu odgovorila. Nakon što su se vratili na ceremoniju, Toni je ružu dao Stankici, a u finale je prošla i Karolina. Danijela i Amra napustile su show. Ovom odlukom gledatelji nisu baš zadovoljni, što su iskazali svojim komentarima na društvenim mrežama.

– Koju god da odabere, pogriješio je – pisali su, a neki su razočarani i izlaskom Amre iz showa.

– Amra je za njih dvije ''gospođa, dama, kraljica''. Na kraju će izabrati Karolinu, ali ta veza neće dugo potrajati, nova ljubav mu je ipak Dalmatinka – prognozira se u jednom od komentara. – Baš mi je žao, jer po meni nijedna od njih dvije nije za tebe. Amra mi je bila baš top top – pisali su.

Foto: Facebook screenshot
– I on i ta Karolina totalno su bezlični, nula živosti u njima, kao da su u braku i penziji već 50 godina, a izabrat će nju jer druga mu je k'o mama – istaknuli su u komentarima. – Kad je pozvao Karolinu, ove tri su se trebale pokupiti i otići – zaključila je jedna osoba. 

Foto: Facebook screenshot
Dodajmo da u današnjoj epizodi Toni mora donijeti najvažniju odluku sezone te objaviti koja je od ovih kandidatkinja osvojila njegovo srce te s kojom se vidi u budućnosti. 

VIDEO Sestre Kardashian na crvenom tepihu Met Gale

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar comandante
comandante
09:07 05.05.2022.

ono kada muškarac na izgled ima sve a.... prazan, neodlučan, dosadan...

KI
kiseli
09:58 05.05.2022.

Ono kad ti plate 10 tisuća eura da zabavljaš naivne gledatelje kako režija kaže a ti bi najradije potrošio Polinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije