Zgodni glumac

U 'Kućanicama' je glumio ljubavnika Eve Longorije, a privatno je vodio bitku s alkoholizmom

Foto: Profimedia
1/7
12.01.2024.
u 15:11

Jesse Metcalf najpoznatiji je po ulozi seksi vrtlara u seriji "Kućanice", a ovaj 45-godišnji glumac imao je i problema s alkoholizmom te se 2007. godine prijavio u rehabilitacijsku ustanovu

Kada je serija "Kućanice" bila aktualna ženski dio publike kao miljenika je izdvajao glumca Jessea Metcalfa koji je u seriji glumio seksi vrtlara i ljubavnika Gabrielle Solis, koju je utjelovila Eva Longoria. Ta uloga mu je šire otvorila vrata drugim ponudama te je za nju osvojio i nagradu  "Choice TV Breakout Performance: Male" na dodjeli Teen Choice Awardsa. U seriji "Kućanice" pojavio se u 30 nastavaka i zadnje pojavljivanje u seriji je imao u listopadu 2009. godine kada se pojavio kao posebni gost. 

U srpnju 2008. Metcalfe je glumio u horor filmu "Insanitarium" tumačeći Jacka. Film, koji se fokusira na mladića koji pokušava izvući svoju sestru iz mentalne ustanove, sniman je u kolovozu i rujnu 2007. Film je dobio negativne kritike iako je Metcalfeova izvedba dobila pozitivne kritike od nekoliko kritičara koji su recenzirali film.

Iste godine Metcalfe je glumio u "The Other End of the Line" te je film zaradio više od 507.534 dolara diljem svijeta. Više uspjeha je imao sa serijama nego sa filmovima, pa je tako serija "Chesapeake Shores" koju je počeo snimati 2016. godine, imala dosta uspjeha i opet je privukla pažnju ženskog dijela publike. 

Ovaj 45-godišnji glumac imao je i problema s alkoholizmom te se 2007. godine prijavio u rehabilitacijsku ustanovu kako bi se liječio od alkoholizma.  Prije prijave u ovu ustanovu bio je u vezi s pjevačicom Nadine Coyle iz britanske grupe Girls Aloud. Par se upoznao   u Sydneyu, a vezu su prekinuli u travnju 2008. godine. Nekoliko mjeseci kasnije, kada je bio domaćin dodjele World Music Awardsa u Monaku. doživio je nezgodu. Naime, pao je s balkona na zabavi nakon dodjele nagrada i slomio je nogu.  
Metcalfe je 2009. godine upoznao Caru Santanu i par se zaručio u kolovozu 2016. godine. Do vjenčanja na kraju nikada nije došlo i par je vezu i zaruke prekinuo u siječnju 2020. godine. 

VIDEO Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije