U Dugopolju

U stravičnoj prometnoj nesreći poginuo domaći glazbenik, tužnu vijest otkrili shrvani kolege

Foto: Facebook, Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
04.03.2020.
u 11:18

– Dragi naš kolega, sad pjevaj i galopiraj beskrajnim nebeskim stazama i počivao u miru božjem – stoji na Facebook stranici benda.

U teškoj prometnoj nesreći koja se noćas dogodila u Dugopolju jedna je osoba smrtno stradala dok su dvije teško ozlijeđene. Prometna nesreća se dogodila u 0.45 sati, u Ulici Domovinskog rata u Dugopolju, a u njoj je život izgubio član splitskog benda Smile Igor Nešić.

1/6

"Sinoć nas je tragično napustio naš dragi i dobri kolega, pjevač benda Smile Igor Nešić. Instruktor jahanja i istinski zaljubljenik u konje. Dragi naš kolega, sad pjevaj i galopiraj beskrajnim nebeskim stazama i počivao u miru božjem. Obitelji iskrena sućut. Dragi kolege glazbenici i svi mi koji smo stalno po noći na putu pazite, kako vozite, polako i oprezno. RIP", stoji na Facebook stranici Vine & Ivo.

Foto: Facebook/RTL

Ključne riječi

Komentara 12

MA
malaliba
11:43 04.03.2020.

Gdje su sada oni koji brišu komentare da izbrišu ova degutantna reklamiranja prostitucije?!

DU
Deleted user
13:49 04.03.2020.

U "stravičnoj prometnoj nesreći" ...se dogodilo ...to..... A Večernji list ispod toga dozvoljava porno objave??????????!!!!!!!! Ma vi ste iz večernjaka živo zlo ovoga društva!!!!!!!!!!!!!!

TI
Tihana99
11:59 04.03.2020.

Ne budi smješan. Pa prostitucija i finasncira ovaj portal i to i jesu gotovo jedini (promiđbeni)komentari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije