NOVA SEZONA

U 'Život na vagi' stiže Esmir: 'Ovisan sam o mesu'

Foto: RTL
1/3
09.08.2024.
u 15:37

Esmir Silajdžija radi kao kamenoklesar u Puli, a u 'Život na vagi' prijavio se zato što želi izgledati kao prije deset godina.

Esmir Silajdžija radi kao kamenoklesar u Puli, a u 'Život na vagi' prijavio se zato što želi izgledati kao prije deset godina. - Na sebi volim visinu i lice - kroz smijeh kaže Esmir i odmah nastavlja: - Ali ne volim trbuh i svoju kilažu! Uvijek glasan i spreman za zafrkanciju, sebe smatra poštenim, vrijednim, iskrenim i osjećajnim čovjekom koji kaže da je bio najsretniji u životu kad je dobio kćeri blizanke.

Voli ići u ribolov i branje gljiva, a ponosno ističe da je talentiran za kamen i pikado. - Za pikado sam dobio dosta medalja i pehara - kaže 49-godišnjak koji je sretan što ima puno prijatelja, ali ističe kako se nikada ne bi mogao družiti s onima koji ponižavaju druge da bi sebe uzdigli. 

GALERIJA: FOTO Pogledajte odličnu atmosferu na koncertu Thompsona, Zečića i Mate Bulića

1/36

Esmir kaže kako o njemu svi sve znaju zato što ništa ne skriva pa ni to da je ovisan o mesu. - Kad se pogledam u ogledalo, vidim jakog muškarca s velikom trbuhom i želim to promijeniti. Volio bih stati u traperice, ali najviše se bojim da neću smršavjeti pa da se neću moći kretati - zaključuje Esmir.  

VEZANI ČLANCI:

Koliko kilograma ima Esmir - ne propustite pogledati na prvom vaganju osme sezone 'Života na vagi' ove jeseni na RTL-u!

VIDEO: Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije