objavila prijateljica

Uhvaćeni zajedno: Procurila prva zajednička fotografija Anđelke Prpić i novog partnera

Foto: PROMO
1/12
16.01.2023.
u 11:17

Srpska glumica Anđelka Prpić pozirala je nasmijana pored novog partnera Marka Žugića, a fotografiju, koja je inače prva njihova zajednička, objavila je kolegica Tihana Lazović.

Zadarska glumica Tihana Lazović Trifunović (32) na svom Instagramu objavila je fotografiju s ekipom koja se okupila kako bi proslavili rođendan prijateljice, a među njima su bili kolege Branislav Trifunović (45),  Anđelka Prpić (38) te njezin novi partner Marko Žugić. Tihana je pored fotografije napisala: - Sretan rođendan, ljubavi! Sretan rođendan Slavki! Prijatelji, volim vas!.

Na objavljenoj fotografiji Anđelka je pored Marka pozirala nasmijana, a to je njihova prva objavljena zajednička javna fotografija. 

Foto: Instagram

Inače, srpski mediji još su početkom mjeseca pisali kako se Anđelka namjerava udati za novog partnera, a sve se navodno ubrzalo nakon što je saznala da je trudna.

- Anđelka nema prepreka da ponovo stane na ludi kamen. Pravno je razvedena, dakle slobodna je žena. Kada je doznala da je trudna, ona i Marko dogovorili su se da će se uskoro vjenčati i to u tajnosti jer im je dosta naslova u medijima, skečeva i šala na njihov račun na društvenim mrežama. Uz to, njenom partneru jako smeta što se preziva Prpić, pa su se dogovorili da ona uzme njegovo prezime na vjenčanju - rekao je navodno izvor blizak glumici za Blic.

Anđelka se uveliko priprema za izlazak pred matičara, a pitanje je hoće li se crkveno vjenčanje održati.

VIDEO Fotografije naših glumaca kako kleče postale su hit na Internetu, a zna se i zašto su na koljenima

Ključne riječi

Komentara 10

TO
Tomasor
11:43 16.01.2023.

Malo vesti iz regiona, pa Šuput, Grubnić. Jako ste inovativni. Vlasnici su vam ponosni kako trujete hrvatske čitatelje. Zaslužili ste povišicu!

DA
damascus
11:36 16.01.2023.

A što je ta Anđelka toliko bitna za ovaj narod i ovu čitalačku publiku? Valjda vlanici VL drže danas treba držati u raljama balkana, makar na polju šuo biznisa, kada ne mogu i više.

CR
crozapis
11:25 16.01.2023.

partnera za sto ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije