potpisali predbračni

Ako Brad prevari Angelinu, ona dobiva isključivo skrbništvo nad djecom

Brad Pitt i Angelina Jolie
Foto: Pixsell
1/7
12.09.2014.
u 10:28

Angelina Jolie i Brad Pitt potpisali su predbračni ugovor, piše tabloid Star. Na to su ih navodno nagovorili njihovi odvjetnici, a sve da bi zaštitili djecu te vlastita bogatstva...

Angelina Jolie i Brad Pitt potpisali su predbračni ugovor, piše tabloid Star. Na to su ih navodno nagovorili njihovi odvjetnici, a sve da bi zaštitili djecu te vlastita bogatstva.

Zajedno, naime, posjeduju bogatstvo od 425 milijuna dolara, od čega Bradu pripada 240 milijuna. Prema pisanju Stara, ako Brad prevari Angelinu, ona dobiva isključivo skrbništvo nad djecom. Što se novca tiče, ako se rastanu, svatko iz braka izlazi s onim s čim je i ušao.

Sve što zarade nakon svadbe, ide u zakladu za njihovu djecu, što znači da će se novac dijeliti na šest jednakih dijelova. Već sada djeci su oporučno ostavili ušteđevinu i većinu nekretnina. No, odredili su i svote koje će u humanitarne svrhe otići u zemlje iz kojih su posvojili troje djece. Angelina je odlučila veliku donaciju dati i za istraživanje raka, od kojeg je preminula njena majka.

Foto: People

>>Angelina Jolie i Brad Pitt vjenčali se na intimnoj ceremoniji

>>Angelina i Brad na medenom mjesecu u bračnoj drami

>>Brad i Angelina za svadbu nisu potrošili gotovo ništa

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
10:53 12.09.2014.

mislim da bi svi trebali napraviti predbračne ili čak bračne ugovore, kod nepredviđenih situacija rješavaju mnoge probleme. ta idea mi se sve više sviđa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije