3,2,1 KUHAJ

'Ukomirani' batak i preslani inćuni zamalo ubili žiri!

3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
1/5
24.04.2018.
u 22:15

„Isprali ste inćune iz konzerve?! To prvi put čujem…“, začudio je Mateju tako radikalan potez istarskih bajkera. No, kada je kušala tjesteninu, shvatila je zbog čega su male, slane ribice trebale pod tuš.

U „slagalici strave“ najlošije su prošli Zadranke i Istrijani, koji su pred žiri donijeli sirovo meso i tjesteninu s „opranim“ inćunima.

Kada su Loreta i Ivana na kušanje donijele svoja dva tanjura, svako s barem tri boje, u kojima je barem jednu namirnicu trebalo blanširati, i uz borovnice kao nužnu namirnicu, Mateja Domitrović Sabo nije mogla skriti iznenađenost prezentacijom. Osim što je kolač izgledao neugledno, kao truli „neoguljeni krumpir“, prijateljice iz Zadra su donijele i sirovu piletinu.

„Ja mislim, da sad ovo bacim na pod, odbilo bi se do stropa studija! Dovoljno sam rekao o vašem kolaču s borovnicama. Kod drugog jela je, nažalost, batak ostao sirov. Palentu ne mislim ni probati ako je batak u komi!“, rekao je Mate Janković pri opisu svoje dvojke za „zaista loše“ jelo Lorete i Ivane, koje je ukupno skupilo samo sedam bodova.

S četiri boda više mogu se „pohvaliti“ Robert i Ivan, koji su pred Mateju, Matu i Ivana donijeli (ponovno!) presušeno meso i preslanu tjesteninu s inćunima, a koje su – oprali!

„Isprali ste inćune iz konzerve?! To prvi put čujem…“, začudio je Mateju tako radikalan potez istarskih bajkera. No, kada je kušala tjesteninu, shvatila je zbog čega su male, slane ribice trebale pod tuš.

„Wow! Stvarno sam se stresao od slanoće! Nisam mogao podnijeti koliko je taj osjećaj izuzetno nabildan. To je takva eksplozija i soli i svega ostalog u ustima, da je zapravo teško podneseš!“, šokiran je bio Mate kada je kušao jelo u koje su bajkeri stavili čak deset inćuna!

Andrea i Barbara su za dalmatinske tortilje s lignjama i tingul dobile najviše ocjene večeri: Matejinu devetku, Matinu osmicu i Pažaninovu sedmicu. Da Pažanin tu večer nije bio od volje za dijeljenjem ocjena viših od sedam, primijetila je i Ružica, nezadovoljna njegovom četvorkom za bruskete i piletinu s jabukama.

„Ovaj put sam četvorkom malo razočarana. Nismo zaslužile tu ocjenu. Danas je Pažanin opasan, nije od volje… Ne znam radi čega smo dobile tako nisku ocjenu za hladno predjelo. On tvrdi da bruskete s namazom od inćuna, oraha i sira nisu hladno predjelo. Kakvo bi on hladno predjelo? Možda sam mu trebala narezati šunke hladne…“, ljutito se čudi Ružica.

Hoće li Pažanin biti bolje volje sutra i dijeliti desetke za promjenu? Otkrit će nova epizoda kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u srijedu, 25. travnja u 21:05 na RTL-u!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije