SUPERTALENT

Ukrajinka s hrvatskom adresom i inspirativnom pričom: 'Ostala sam bez svega, tu su me lijepo primili'

Supertalent
Foto: Nova TV
1/5
22.09.2023.
u 11:04

Kada je tek doselila u Hrvatsku Nelia je živjela u malom selu gdje je radila u vinogradu i brinula se o životinjama, no zbog ljubavi prema gradskom životu preselila se u Zagreb i vratila svojoj omiljenoj zanimaciji – cirkusu.

Samo dva dana dijeli nas od prve epizode jubilarne desete sezone Supertalenta koju će otvoriti nastupi devetero fantastičnih kandidata. Među njima će se žiriju predstaviti karizmatična i simpatična Ukrajinka s hrvatskom adresom Nelia Lois koja je u Kijevu završila cirkusku akademiju. Dok je putovala po svijetu i priključivala se raznim družinama najduže je boravila u Kini i Turskoj, no put ju je ipak odveo u Hrvatsku nakon što je njezina majka, kazališna glumica, ovdje pronašla ljubav. Kada je tek doselila u Hrvatsku živjela je u malom selu gdje je radila u vinogradu i brinula se o životinjama, no zbog ljubavi prema gradskom životu preselila se u Zagreb i vratila svojoj omiljenoj zanimaciji – cirkusu.

VEZANI ČLANCI: 

"Odmalena sam trenirala nešto i bila sam hiperaktivno dijete, pa me baka svugdje gurala. Bavila sam se džudom i onda shvatila da je to više muški sport, a ja sam ipak dama, pa sam odlučila da ću se baviti cirkusom“, govori Nelia i dodaje da se u Hrvatskoj u protekle tri godine odlično snašla. „Hrvatska me jako dobro primila. U jednom periodu sam ostala bez stana, posla i novaca, a u mojoj državi je krenuo rat“, otkriva Nelia kojoj je preseljenje u Zagreb donijelo brojna poznanstva, a pronašla je i ljubav.

Supertalent
1/6

"U Ukrajini su mi ostali brat, koji se dobrovoljno pridružio vojsci, i baka koja me odgojila. Ne bojim se i ne skrivam svoje emocije, ali ne želim sa sobom nositi neke tužne privatne priče. Kad god se osjećam tužno, odem u dvoranu i treniram“, zaključuje Nelia koja će žiri već na predstavljanju osvojiti pozitivnom energijom, a hoće li jednako oduševljeni biti i njezinim nastupom tek ćemo vidjeti. 

Među kandidatima u prvoj epizodi naći će se i 23-godišnja studentica medicine Maria Ćuro. „Rođena sam i odrasla u Italiji, a dolazim na Supertalent jer želim podijeliti svoj glas s Hrvatskom koju obožavam i mogu reći da sam počela pjevati uz naše pjesme“. Osim svog talenta, Maria će s gledateljima Supertalenta podijeliti i svoju dirljivu životnu priču i otkriti kako ju je nesretan događaj u djetinjstvu potaknuo da upiše medicinu i pomaže drugima. „Kad sam imala dvije godine provodila sam dosta vremena u bolnici, imala sam puno operacija, više ni ne znam koji im je broj. Mogu reći da je čudo što sam živa, a svaki put kada bih ušla u bolnicu za mene bi taj miris bio kao miris kuće. To me potaknulo da upišem medicinu, a ono što su prije drugi pružali meni, ja želim dijeliti drugima“, otkriva Maria koja jednaku ljubav gaji i prema pjevanju. Kada će je žiri upitati što joj je draže, pjevanje ili medicina, Maria će odgovoriti: „Još jedan razlog zašto sam ovdje je da pomognem životu da odluči za mene“. Kako će žiri reagirati na njezin nastup i životnu priču koja nikoga neće ostaviti bez emocija ne propustite pogledati u nedjelju u 20.15 na Novoj TV!

VIDEO Promocija knjige "Depra" autora Aleksandra Stankovića u kojoj opisuje svoju borbu s depresijom

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije