velik interes

Ulaznice za Euroviziju u Liverpoolu rasprodane u samo 30-tak minuta, cijena najjeftinije - 180 eura

Foto: EXPA/ laPresse/ Matteo Rasero
1/9
Autori: Vecernji.hr, Hina
07.03.2023.
u 15:41

Ulaznice za veliko finale stajale su između 192-456 dolara, dok su ulaznice za dva polufinala imale cijenu od 107 do 347 dolara.

Ulaznice za veliko finale natjecanja za Pjesmu Eurovizije 2023. u Liverpoolu u Engleskoj u svibnju rasprodane su u utorak za nešto više od 30 minuta, objavili su organizatori. Britanija je domaćin 67. natjecanja u ime Ukrajine, pobjednice natjecanja 2022., koja ne može biti domaćin zbog tamošnjeg sukoba. Europska radiodifuzna unija zatražila je od Britanije, koja je bila drugoplasirana 2022., da se uključi. Ulaznice za veliko finale stajale su između 192-456 dolara, dok su ulaznice za dva polufinala imale cijenu od 107 do 347 dolara.

Oko 3000 ulaznica za ukupno devet večeri - šest pretpremijera, dva polufinala i finale - bit će dostupno raseljenim Ukrajincima po cijeni od 24 dolara u prodaji, rekla je britanska vlada prošli mjesec.

Podsjetimo, iako je prošle godine na Euroviziji pobijedio Kalush Orchestra, predstavnik Ukrajine, domaćin natjecanja je Engleska. Naime, Ukrajinci su zaključili da zbog situacije u zemlji ne mogu održati ovo natjecanje te domaćinstvo prepustili drugoplasiranoj državi, Velikoj Britaniji. Nedavno smo saznali i voditelje ovog spektakla u organizaciji BBC, a to su: britanska glumica Hannah Waddingham (48), glazbenica Alesha Dixon (44) i ukrajinska pjevačica Julia Sanina (32). Njima će se u finalnoj emisiji pridružiti i poznati voditelj Graham Norton (59). 

Hrvatsku će na nadolazećem izboru predstavljati grupa Let 3 s pjesmom 'Mama ŠČ!' koja je izazvala veliki interes diljem svijeta. Eurovizija je najavljena za sredinu svibnja, a kako se datum približava zna se sve veći broj predstavnika i pjesama koje će izvesti. Na službenim stranicama natjecanja prati se  popularnost pjesama na društvenim mrežama i streaming platformama, a nedavno je objavljen i kompilacijski video najgledanijih nastupa i videa za veljaču. Među dvadeset najgledanijih, na visokom trećem mjestu našao se i hrvatski predstavnik, riječki rock bend Let 3 s pjesmom 'Mama ŠČ'.

Ključne riječi

Komentara 3

V0
Vlaskoulicanec4.0
20:18 07.03.2023.

A na kraju nastupa komedijaš sa pjesmom "Daj lovu, lovu, lovu, daj lovu, lovu, lovu, lovu, lovu daj!" I naravno pobjeđuje!

VI
vidum
17:25 07.03.2023.

Razgrabili fanovi ljubavi na selu.

Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
19:34 07.03.2023.

Isplati se. Jer je puno manje od kvadrata u Hrvata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije