Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbor za pjesmu Eurovizije

Ulaznice za finale mogu se nabaviti za 12 tisuća funti, a zarada bi trebala biti oko 40 milijuna funti

Foto: Renato Branđolica/HRT
1/10
03.05.2023.
u 11:32

Let 3, hrvatski predstavnik, već je odradio prvu probu, a s njima je izaslanstvo HRT-a koje priprema nastup. Iz Liverpoola se u emisiju Dobro jutro, Hrvatska, javila novinarka Zlata Mück Sušec koja je opisala stanje u Liverpoolu prije ovog velikog događaja.

Do natjecanja za pjesmu Eurovizije još je ostalo manje od tjedan dana, a predstavnici zemalja već su u Liverpoolu te dorađuju posljednje detalje. Let 3, hrvatski predstavnik, već je odradio prvu probu, a s njima je izaslanstvo HRT-a koje priprema nastup. Iz Liverpoola se u emisiju Dobro jutro, Hrvatska, javila novinarka Zlata Mück Sušec koja je opisala stanje u Liverpoolu prije ovog velikog događaja.

- Prije dva dana kad sam se javljala u Dobro jutro, Hrvatska, rekla sam da je u Liverpoolu mirno i tiho. Sad više nije tako. Jako je puno ljudi došlo, kažu nam ugostitelji da je jako porasla potražnja i da su zbog toga jako zadovoljni. Svi s kojima smo razgovarali u Liverpoolu kažu da su sretni što su domaćini Eurosonga i što je sve realizirano, ili se još uvijek realizira, u skladu s pompoznim najavama – rekla je Zlata.

- U blizini mjesta s kojeg se javljam, na Pier Headu bit će Europsko selo, odnosno Eurovillage, koje će raditi od petka, 5. svibnja, pa sve do 14. svibnja. To je ogroman prostor na kojem se očekuje oko 25 tisuća ljudi, bit će tamo hrane i pića, glazbe uživo. Očekuje da će u Eurovillage doći svi oni fanovi koji nisu uspjeli doći do ulaznica, a takvih je mnogo – dodala je.

Podsjetimo, ulaznice za polufinala i finale su se rasprodale u samo 90 minuta, a prošli su tjedan u prodaju puštene i ulaznice za generalne probe, koje su također rasprodane i to u samo sat vremena.

- Jučer navečer uspjela sam na internetu pronaći jednu ulaznicu za prvu generalnu probu u ponedjeljak i cijena je 600 eura i može se kupiti samo jedna jer ih više nema – rekla je novinarka HRT-a o tome. Ulaznice za finale kod preprodavača stoje i do 12 tisuća funta, objavio je britanski ITV.

Inače, Let 3 danas očekuje druga proba, a nakon toga je tu generalna proba u ponedjeljak i nastup u prvoj polufinalnoj emisiji u utorak, 9. svibnja.

- Nismo htjeli otkrivati što će biti drugačije nego na Dori u Opatiji kako bi "vau efekt" bio veći, ali budući da svi to rade, onda ćemo i mi otkriti da će Let 3 nastupiti u gaćicama i potkošuljama – rekla je Zlata.

Očekuje se i velika zarada: The Guardian je jučer objavio članak da bi zarada Liverpoola tijekom ova dva tjedna mogla biti oko 40 milijuna funta.

Podsjetimo, Let 3 nas predstavlja s pjesmom 'Mama ŠČ' na koju su reakcije publike podijeljene. 

Let 3 u prvoj polufinalnoj večeri nastupaju sedmi, a finale je na rasporedu za deset dana, u subotu 13. svibnja. Prve polufinalne večeri gledatelji će odabrati 10 pjesama koje će se u finalu pridružiti Italiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Njemačkoj i Ukrajini, koje su automatski ušle u finale.

VIDEO Kći Nede Ukraden: Stan koji dijelimo je toliko velik da se moramo dozivati mobitelima

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije