Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iščekivanje prinove

Umjesto u modele, Dino Bubičić gledao u trbuh supruge Ivane

Petra Maroja, Ivana Paris, Dino Bubičić (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
1/11
14.11.2010.
u 20:03

Par je iz Rijeke u Zagreb stigao radi promocije knjige, ali i na reviju Fashion Night by Uniko, prijateljice Petre Maroje

Zbog promocije suprugove knjige “Od dilera do mistera” Ivana Paris ovog je vikenda iz Rijeke doputovala u Zagreb. Priliku je iskoristila i da se sretne s dragim joj prijateljima, pa je “s trbuhom do zuba” stigla na reviju Fashion Night by Uniko, koju su organizirale Ivanina prijateljica Petra Maroja i bivša manekenka Ana Bilić.

Dok su djevojke šetale po pisti, Dino Bubičić i njegova Ivana skrili su se u intimni kutak i razmijenjivali nježnosti. Brižni Dino suprugu je rukom gladio po trbuhu, pozdravljajući svojeg sina - najveći i najbolji ovogodišnji božićni dar. Naime, maleni Leonid, koji će ime dobiti po Dinovu djedu, trebao bi se roditi 27. prosinca.

Krsna kuma bit će mu plavokosa Petra Maroja, koja trlja ruke da maleni Leonid ipak stigne ranije. Ne previše! Tek šest dana prije termina poroda. Tada bi se rodio na kumin 28. rođendan i bio joj najljepši dar koji bi si manekenka mogla poželjeti.

Dok se to ne dogodi zadarska manekenka će se baviti svojim novim poslom, odnosima s javnošću u noćnom klubu Uniko, točnije subotnjim programom Fashion night by Uniko. Svakog vikenda zadatak će joj biti predstaviti druge modne bradnove, a prvu večer gosti su mogli uživati u kreacijama True Religion-a, Halstona, Amor & Psyche-a, Closed- a, Oakwood-a, marke Buddha to Buddha i IGN. Joseph-a.

Komentara 1

MI
MINERVA
01:39 16.11.2010.

A gle pogleda kod prijateljice na slikama 2 i 3, kao da govori ..blago joj se..kad ću ja ovako.. :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije