Umrla argentinska pjevačica Mercedes Sosa

mercedes sosa
Reuters
04.10.2009.
u 15:08

Argentinska pjevačica i aktivistkinja Mercedes Sosa umrla je u nedjelju u 74. godini života, prenose agencije. U 40 godina karijere snimila je 40 albuma.

Argentinska pjevačica i aktivistkinja Mercedes Sosa umrla je u nedjelju u 74. godini života, prenose agencije. Mercedes Sosa je jedna od središnjih glazbenih figura Latinske Amerike, a umrla je nakon duge bolesti jetre u bolnici u Buenos Airesu.

Sosa je nekoliko godina, tokom vojne diktature u Argentini, živjela u egzilu u Europi. U 40 godina karijere snimila je 40 albuma, a na posljednjem dvostrukom albumu Cantora surađivala je sa zvijezdama latinoameričke scene.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije