Britanska ikona zabavne industrije

Umro bivši suprug Lize Minnelli

David Gest i Liza Minnelli
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
1/7
12.04.2016.
u 19:20

Jednim od najvećih uspjeha u karijeri Davida Gesta smatra se glazbena produkcija '2001's Michael Jackson: 30th Anniversary Celebration'.

Producent i reality zvijezda David Gest preminuo je danas u Londonu u 62. godini. U periodu 2002.-2003. bio je suprug pjevačice Lize Minnelli, a službeno se rastaju 2007., javlja BBC

Jednim od najvećih uspjeha u njegovoj karijeri smatra se glazbena produkcija "2001's Michael Jackson: 30th Anniversary Celebration". 

Zbog zdravstvenih problema napustio je ovogodišnji Celebrity Big Brother nakon 13 dana sudjelovanja u emisiji. Godine 2007. zaprimljen je u bolnicu zbog dišnih problema i bolova u prsima. 

Poznati komentiraju da je David bio "veći od života" i ikona zabavne industrije. Nedostajat će milijunima fanova, posebno u Velikoj Britaniji, gdje su voljeli njegov šarm.

>> Liza Minnelli penjala se na stol na izboru za najljepšeg transvestita

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
19:39 12.04.2016.

pamticemo ga po tome sto je bio njen bivsi suprug

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije