izbornikova najveća podrška

Uoči utakmice za broncu Dalićeva supruga snimljena ispred luksuznog hotela u Dohi

KATAR 2022 Supruga izbornika Zlatka Dalića, Davorka Dalić ispred hotela Hilton Doha gdje je smještena hrvatska reprezentacija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
17.12.2022.
u 13:45

Fotografi su uhvatili Davorku Dalić, ljepšu polovicu našeg izbornika, ispred hotela Hilton Doha gdje je i smještena hrvatska reprezentacija.

Hrvatsku danas od 16 sati igra svoju posljednju utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru te se s Marokom bori za treće mjesto. Od početka prvenstva naše vatrene bodre ljepše polovice s tribina, a i lijepa, samozatajna supruga našeg izbornika Zlatka Dalića (56), Davorka Dalić, sada je uhvaćena ispred hotela u Dohi. Naime, fotografi su je uhvatili ispred hotela Hilton Doha gdje je i smještena hrvatska reprezentacija.

17.12.2022., Hotel Hilton Doha, Doha, Katar - Navijaci Hrvatske razvili su zastavu dugacku 200m na plazi ispred hotela Hilton Doha gdje je smjestena reprezentacija Hrvatske kako bi im dali podrsku pred utakmicu za trece mjesto na SP u Qataru protiv Maroka. Davorka Dalic. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Izborniku Daliću Davorka je najveća podrška već 30 godina, toliko da se odrekla i vlastite karijere.

Dalić je više puta spominjao kako mu je obitelj najveća podrška, a njihova ljubavna priča počela je u školskim klupama u Livnu, gdje su oboje rođeni. 

- Krenuli smo od nule. Bili smo cura i dečko koji su htjeli nešto napraviti od života. Željeli smo zajedno nešto izgraditi. Bilo je uspona i padova, bili smo ponekad i pred zidom, ali sve smo uspjeli prebroditi - rekao je Zlatko o njihovom zajedničkom životu. Dalić je u mladim danima igrao za Hajduk, a Davorku je viđao na svoje slobodne dane. Kada je Davorka upisala fakultet u Splitu, Zlatko je potpisao ugovor za tadašnji Dinamo iz Vinkovaca (današnju Cibaliju) zbog čega su bili razdvojeni. 

Kad je Davorka završila ekonomiju, par se zaručio i preselio u Varaždin, gdje je Zlatko igrao za Varteks. Nakon pola godine, 1992.  Zlatko i Davorka su se vjenčali, a izbornik hrvatske nogometne reprezentacije ne krije da su imali teških trenutaka. Davorka je kratko radila, no onda se odlučila potpuno posvetiti obitelji.  U braku su dobili dvojicu sinova - Tonija (29) i Brunu (24). Diplomirana ekonomistica Davorka je zbog Zlatka napustila karijeru i posvetila se obitelji.

VIDEO>>Ivana Vida je osvojila čak četiri lente na izborima ljepote, a u Domagoja se zaljubila kada je imala samo 19 godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije