vatreno izdanje

Nives Celzijus otkrila tko joj zadaje probleme dok snima seksi fotke: 'I onda kažu da je to minuta posla'

Foto: Instagram
1/8
17.12.2022.
u 12:40

- I onda kažu, snimiti željenu fotku je minuta posla. Nego, koji rezultat prognozirate danas? - upitala je Nives Celzijus svoje pratitelje uz snimku na kojoj joj mačak neprestano ulazi u kadar igrajući se s nogometnim dresom na kojem Nives leži.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 16 sati ide u borbu za brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Kataru protiv Maroka. Već od ranog jutra krenula je navijačka euforija pred kojom je pokleknula i Nives Celzijus. 

Nives je na svom Instagramu objavila video u kojem pozira u kupaćem kostimu na kvadratiće, dok je iza njezinih leđa dres naše reprezentacije. S pratiteljima se našalila i otkrila im kako nastaju njezine atraktivne objave. 

- I onda kažu, snimiti željenu fotku je minuta posla 🤪 Nego, koji rezultat prognozirate danas? - upitala je Nives svoje pratitelje uz snimku na kojoj joj mačak neprestano ulazi u kadar igrajući se s nogometnim dresom na kojem Nives leži. Komplimenti ni ovog puta nisu izostali, a osim što su mnogi hvalili njezino izdanje bilo je i onih koji su pokušali prognozirati ishod današnje utakmice. "2:1 za Hrvatsku", poručio je jedan pratitelj, a mi se nadamo da će se njegova prognoza i ostvariti. Sretno Vatreni! 

Inače, Nives na Instagramu prati više od 454 tisuće ljudi koje svakodnevno časti golišavim fotografijama. Nedavno je pozirala gola u kadi sa šalicom kave u rukama, a za to izdanje dobila je gotovo 15 tisuća 'lajkova'.

VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
14:55 17.12.2022.

Raskravila se skroz.

AF
afer
14:54 17.12.2022.

čvarak, malo masniji.

CR
Croatiadobola
13:51 17.12.2022.

Mama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije