Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obradio Severinu

Luka Bulić svoj novi Bullhit posvetio mandataru Tihomiru Oreškoviću!

luka bulić
Foto: Screenshot
24.12.2015.
u 17:00

Voditelj, imitator i komičar na svojoj Facebook stranici objavio je obradu Severinina hita "Tvoja prva djevojka" koju je posvetio upravo novom mandataru i njegovu nevještom hrvatskom jeziku

Svoj nevjerojatan komičarski talent Luka Bulić još je jednom pokazao u najnovijem Bullhitu za koji ga je inspirirao novi mandatar Tihomir Orešković

Voditelj, imitator i komičar na svojoj Facebook stranici objavio je obradu Severinina hita "Tvoja prva djevojka" koju je posvetio upravo novom mandataru i njegovu nevještom hrvatskom jeziku.

Kako to zvuči – pogledajte u videu!

Nova mandatar pred novi godina!!! Novo Bullhit na Antena Zagreb!! Došao je Tiho na prstima...Rekao: „How do you do, Hrvatska!“Preko noći postao je super starnaš novi mandatar!Kakav ludi završetak godinese zbio kod Kolinde!Doš'o je from Canada zato jerbit će nam premijer!Pa sad će biti bolje i namai svim hrvatskim građevinama!Odsad će ovdje biti raj!Ak' ništa drugo, at least he won't liejer ne zna language from svoj rodni kraj!

Posted by Luka Bulic on 24. prosinca 2015

>>'Potrudit ću se ovim nastupom Maji ne oduzeti nijednu gažu'

>>Mandatar Orešković ima jaki engleski naglasak. Očito će biti zanimljivih situacija

Komentara 85

CP
Cviet Prigorja
17:39 24.12.2015.

Izgleda da je sa Oreškovićem sve u redu kad ga skojevci toliko napadaju. Bilo bi porazno kada bi ga takvi hvalili.

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
17:22 24.12.2015.

Može li se nekako ugraditi opcija puštanja vode na ovakve uratke?

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
17:23 24.12.2015.

Neka se prvo umije i obrije, onda bumo pričali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije