Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNO ZALJUBLJENA

Uživa u trudnoći! Anja Alavanja nakon razvoda progovorila o prinovi: 'Odlučili smo se za ime'

Foto: Instagram
1/7
04.02.2021.
u 09:26

Podsjetimo, TV voditeljica Anja Alavanja razvela se nakon 10 godina braka od 15 godina starijeg glazbenika Željka Romca.

TV voditeljica i majka dvojice dječaka Anja Alavanja u sretnoj je vezi nakon razvoda od 15 godina starijeg glazbenika Željka Romca s kojim je provela cijelo desetljeće. Svoju vezu s ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem okrunit će dolaskom prinove krajem svibnja, a to je otkrila za Gloriju mjesec dana nakon što je javnost doznala za njezin razvod.

– Nisam ni sanjala da ću opet biti okupirana kolicima, pelenama i noćnim buđenjem, ali kad dolazi malo biće na svijet, to može značiti samo jedno – sreću i ljubav – otkrila je Anja, koja ponovno čeka dječaka, a koja je za Story sada progovorila i o imenu.

– Svi su mi priželjkivali curicu pa i ja sama, eto, da ispunim kvotu, ali sam bila nekako baš sretna kad sam čula da je još jedan dečko. Ipak sam u muškim stvarima, igračkama, sportu zadnjih devet godina. Odlučili smo se za ime, skoro iz prve. Nisam htjela da bude preučestalo, ali opet da bude jednostavno. Ali još neću otkriti... – pripomenula je nasmijano.

Podsjetimo, početkom 2021. Anja je priznala da se razvela od Željka Romca. – Mi smo već i službeno razvedeni, već nekoliko mjeseci nismo u braku. Nisam imala nikakvu potrebu o tome se oglašavati javno, pogotovo s obzirom na društvenu situaciju koja se događa još otkako se pojavila pandemija koronavirusa – rekla je Anja za Gloriju. Za 15 godina starijeg glazbenika koji je i diplomirani agronom i magistar ekonomije, TV voditeljica se udala prije deset godina i to u tajnosti na Mauricijusu. Sljedeće godine postali su roditelji dječaka Jakova, a tri godine kasnije stigao im je i sin Ivor. Iako više nisu u braku, Anja i Željko i dalje su prijatelji i zajedno će se brinuti o sinovima, a želeći sačuvati svoju i Željkovu privatnost, voditeljica nije htjela mnogo pričati o svom razvodu.

 

 

Komentara 2

ČS
Čuvaj se senjske ruke
11:23 04.02.2021.

Ovo nam treba. Ovakve vijesti. Narod se pita, tko je slijedeći u njenom mizernom životu. Tv voditeljica! Moram na wc.

Avatar lasta mala
lasta mala
11:13 04.02.2021.

Kad vidim Mauricijus potjera me.A kod nas Raj na zemlji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije