Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li se nje?

Valentina je u prvom 'Big Brotheru' došla skoro do finala: Ne živi više u Hrvatskoj, a evo što radi

Foto: Instagram
1/4
30.03.2024.
u 15:30

Danas je dizajnerica interijera, kuharica, food blogerica i fotografkinja, ono što radi pokazuje na svom Instagram profilu. Ranije je živjela u Njemačkoj sa suprugom, a sada živi u Italiji, točnije u Napulju. Preselili su se tamo jer je njen muž preuzeo obiteljsku ljekarnu.

Jedna od kandidata prvog 'Big Brothera' koji se emitirao 2004. na RTL-u bila je i Valentina Tasić. Valentina je u prvoj sezoni došla skoro do finala, a nakon showa nije se previše oglašavala u medijima. Naime, Valentina je potpuno promijenila svoj život. "Sjećam se kad sam prvi put čula za riječ 'reality show' da mi je to bilo jako zanimljivo i nešto do tada neviđeno kod nas. Obavezno sam htjela sudjelovati, što nikoga od mojih nije čudilo. Od djetinjstva sam bila sklona izazovima i lako prihvaćala novine. Samo iskustvo je bilo super, odgovaralo je onome što sam i očekivala. Godila mi je tzv. 'instant slava' jer nisam smatrala da sudionicima realitija ikakva druga slava priliči, budući da se nije radilo o nikakvim posebnim talentima, samo osobnostima", ispričala je svojedobno za The Flow

 

Danas je dizajnerica interijera, kuharica, food blogerica i fotografkinja, ono što radi pokazuje na svom Instagram profilu koji zaista izgleda prekrasno. Ranije je živjela u Njemačkoj sa suprugom, a sada živi u Italiji, točnije u Napulju. Preselili su se tamo jer je njen muž preuzeo obiteljsku ljekarnu. 

"I to se sve odvijalo prebrzo. Od danas do sutra sam se našla s malim djetetom u Italiji daleko od obitelji, prijatelja i poznanika. Jedino što sam imala pored muža i sina, te što sam smatrala samo svojim, bila je fotografija. Tako sam nastavila sve intenzivnije fotografirati, sve do dana kad mi je zazvonio telefon i nazvao me jedan od poznatih proizvođača gotove hrane. Tražio me da uslikam nekoliko fotografija za njegov brand", ispričala je Valentina. 

VIDEO Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije